Alătură-te echipei Oriflame!

Bine ai venit în comunitatea de frumusețe și succes!
Chiar acum vei primi:
• posibilitatea de a cumpăra produse Oriflame la cel mai convenabil preț pentru Parteneri de Brand;
• un pachet de instrumente de afaceri eficient: aplicații inovatoare, funcționalitate extinsă a site-ului web, cea mai modernă formare: traininguri, tutoriale video, podcast-uri, precum și programe speciale pentru parteneri.
*Costul poate varia în funcție de campaniile de invitație. Află mai multe la Centru de contact sau la Partenerul de Brand Oriflame.
În al doilea an și în ceilalți, costul pentru prelungirea abonamentului anual este de 22,00 lei.

Alătură-te Programului de Bun Venit pentru noii Brand Parteneri și profită de cele mai bune oferte din catalog, cu mai puțini bani!

PASUL 1 – plasează o comandă sumară de 75 BP în catalogul de înregistrare, sau cel târziu în catalogul următorul și obții posibilitatea de a cumpăra un set de 2 produse cu doar 25 lei, economisești 187 lei.

42119 - Mascara 5-în-1 THE ONE WonderLash

12760 - Balsam multifuncţional Tender Care

Păstrezi 187 lei.

PASUL 2 – plasează o comandă sumară de 75 BP în perioada de calificare și obții posibilitatea de a cumpăra un set de produse pentru PASUL 2 cu doar 25 lei, economisești 247 lei.

35960 - Cremă de duş Milk & Honey Gold

31602 - Cremă pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold

Păstrezi 247 lei.

PASUL 3 – plasează o comandă sumară de 75 BP în perioada de calificare și obții posibilitatea de a cumpăra apa de parfum cu doar 25 lei, economisești 575 lei.

42495 - Apă de parfum Amber Elixir

Păstrezi 575 lei.

DETALII PROFIL

DATE PERSONALE

ADRESA

CONFIRMAREA ÎNREGISTRĂRII