Cum să îți aduni geantă cosmetică capsulă pentru vară

Toată lumea știe deja ce este o garderobă capsulă: un set de lucruri laconice care sunt combinate între ele. La fel poți face cu geanta cosmetică, colectând produse necesare și, în funcție de situație, adaugă ceva suplimentar.

Bază: 

Produs de curățare eficient

Vara pielea devine ușor grasă, de aceea poți ajusta curățarea la un singur pas: de exemplu folosind un gel, nu o cremă de curățare. Sau cremă, nu ulei.

Cremă de zi cu FPS

Psihicul nostru este conceput în așa fel încât să ajute în orice mod posibil să ocolească neplăcutul – chiar dacă este doar o cremă. Texturile cremelor de protecție solară sunt diferite și merită să dedici timp pentru a căuta produs potrivit cu care să te simți confortabil în perioada caldă – doar așa îți garantezi o protecție constantă și deplină.

Șampon și balsam pentru părul uscat

Lumina ultravioletă distruge structura părului și acesta pierde mai ușor umezeala și pigmentul. Pentru vară merită să cumperi produse pentru păr uscat: creează pe fiecare fir de păr un fel de înveliș protector care reține umezeala.

Un antiperspirant eficient

De exemplu, Activelle pentru protecție extremă, care blochează mirosul de transpirație până la 3 zile și lasă pe pielea un parfum citric proaspăt. Pentru o protecție maximă, aplică antiperspirantul pe pielea uscată. O poți face de două ori cu un interval de 15 minute.

ADĂUGĂM DUPĂ SITUAȚIE:

La mare

Vrei să împachetezi o valiză separată cu produse cosmetice „pentru orice eventualitate”? Păstrează-ți calmul! Concentrează-te pe produse multifuncționale. Sprayul din gama Sun 360 cu protecţie solară pentru faţă şi corp are SPF 50 și este ușor de distribuit. În caz de arsuri solare ia cu tine gelul după plajă (scade temperatura pielii cu 2 оС!), iar pentru față cremă de faţă hrănitoare cu ovăz şi fructe goji organice Love Nature, care în caz de ceva va funcționa ca o mască SOS.

Mulți oameni uită de păr în vacanță, dar el de asemenea suferă de la soare, nisip și clorul din piscine. Ziua protejează părul cu ulei cu extract natural din grâu şi ulei din nucă de cocos, iar seara, tratează-l cu o mască smoothie. Ambele produse sunt prezentare în mini formate deci nu trebuie să porți cu tine tuburi mari.

În oraș

În perioada caldă stresul din mediul urban crește: vara gazele de eșapament din mașini și fumul din asfalt crește. Caută o cremă cu inscripția anti-pollution, care va proteja pielea de tot acest coctail cât și de soare în același timp. Dacă pielea ta este predispusă la hiperpigmentare alternează cu o cremă ușoară cu niacinamidă (vitamina B3) care este sigură chiar și vara. Iar pentru tenul gras adaugă o cremă matifiantă.

Dacă îți dorești să porți o fustă mine, dar te jenezi de picioarele albe, în ajutor îți vine apa autobronzantă pentru faţă şi corp Sun Zone. Printul leopard pe corp este exclus cu aceasta, deoarece dozatorul permite o aplicare uniformă. 

Știm ce vrea călcâiul tău stâng, la fel ca și cel drept: salvarea de la sandale. Experiența unei perechi de sandale noi se transformă într-o adevărată dramă așa că încearcă un spray protector. Formează o barieră între piele și suprafața interioară a pantofului. Artilerie grea - protecţii pentru călcâie Festive Feet.

Casa de vacanță / în excursie

„Grava foamei de frumusețe”, adică o respingere completă a produselor cosmetice pentru câteva zile, este o tendință în ultimii ani, iar ieșirea în natură pare un motiv întemeiat. Dar, să fim realiști. Totuși nu te poți lipsi de protecție solară pentru față și corp – alege o cremă într-un tub mic precum o cremă de mâini.

Chiar și beauty-asceții nu vor renunța la igiena intimă și există și o descoperire aici - gel 2-în-1 pentru igiena şi epilarea zonei intime Feminelle. Și încă un produs multifuncțional ulei pentru corp & păr cu ulei de avocado Love Nature, este util pentru înmuierea pielii uscate și a vârfurilor despicate în același timp.

Pentru orice eventualitate aruncă în rucsac cea mai simplă cremă hidratantă și mască calmantă: dacă pielea se „supraîncălzește” la soare, îți vei mulțumi din plin.

În mașină

Anul acesta mașina a devenit pentru noi aproape ca casa: cu ea ai plecat în rarele excursii, ai mâncat și lucrat în ea… acest loc strategic merită o geantă cosmetică separată!

Păstrează mereu în torpedo o mini cremă de mâini. Într-o zi însorită asigură-te că aplici o un produs cu FPS, deoarece parbrizul permite trecerea razelor UVA. Și să ai mereu sub mână un balsam multifuncțional. Poate fi folosit pentru buze, cuticule, arsuri, mușcături și uscăciune… și la fel ca un anti-stres – mirosul de mentă te relaxează.

În cazul unui ambuteiaj imens, păstrează o mască anti-stres: antioxidanții vor susține epiderma și vor proteja împotriva emisiilor de eșapament. Traseul către pielea frumoasă a fost setat!

Text: