Cadouri pentru el: ghid complet

Un programator modest, un pasionat de pescuit sau un antreprenor de succes – avem cadouri pentru orice bărbat indiferent de gusturi, hobby, vârstă sau statut. Citește ghidul nostru și uită de întrebarea dureroasă: ”Ce. Pentru el. Cadou?!”

O aromă scumpă

Dimineața devreme, sub gulerul cămășii, la o întâlnire de afaceri, la plimbare sau într-o cafenea cu un ziar proaspăt în mâini – dăruiește-i un parfum și în mod invizibil vei fi aproape oriunde ar merge. Notele compoziției sunt țesute în viața urbană de zi cu zi, făcând fiecare moment mai luminos, sau te pot transfera într-o altă realitate. De exemplu, apa de parfum Lost in You – o mărturisire tandră. Ghimbirul, boabele de tonka și lemnul de santal vor sublinia putea iubirii sale. Pentru romantici adevărați!

Iubește libertatea, este atent la detalii, încrezător în sine, preferă stilul decât moda și calitatea în detrimentul tendințelor? Oferă-i parfumul Mister Giordani cu o notă proaspătă de vetiver. Acesta este un parfum proaspăt pentru un om spontan, senzuale, care nu se teme să surprindă.

Sănătate de fier

Cea mai bună metodă de a-i arăta unui bărbat că este important și drag este să-l bucuri cu complexul Wellness Pack oferindu-i îngrijire suplimentară pentru fiecare zi. Explică-i că acest lucru nu este necesar doar pentru olimpici – ritmul modern al vieții ne testează nu mai rău decât un maraton. Complexul este creat ținând cont de nevoile zilnice ale bărbaților: vitamine, microelemente și minerale care nu pot fi obținute doar prin alimentație, și îi susține inima, imunitatea, vederea și elasticitatea pielii.

Gadjet elegant

Pentru un fan al tendinței pentru mustață și barbă, nu ezita să alegi un gadget care va arăta pur și simplu perfect pe raftul său de cosmetice. Cu ajutorul trimmer-ului el va putea oricând să își îngrijească barba, mustața sau sprâncenele, în timp ce trusa de îngrijire pentru barbă, mustață și sprâncene va ajuta la menținerea rezultatului. Acum poți merge la frizer de două ori mai rar!

Sau alege un cadou universal cum este setul pentru îngrijirea unghiilor și a sprâncenelor. Instrumente mereu la îndemână poate fi luat în călători și are o husă elegantă.

Detalii plăcute

Uneori, chiar și un mic semn de atenție poate aduce clipe de fericire. Nu îți nega plăcerea de a felicita doar rudele și prietenii, dar și cunoscuții, colegii – chiar și barista din cafeneaua preferată. Un ceas pentru el cu o curea din piele de crocodil se va potrivi unui șef strict, o geantă cosmetică va fi la îndemână pentru un călător pasionat, o curea pentru bărbatul care adoră accesoriile universale.

Îngrijire complexă

Odată cu vârsta, bărbații devin și mai frumoși: fiecare rid vorbește despre momentele fericite, un caracter puternic, decizii importante. Este ușor să-l convingi să aibă grijă de pielea lui: spune-i doar că îngrijirea complexă NovAge nu lasă o senzație lipicioasă, se absoarbe rapid și nu durează mai mult de 2 minute de două ori pe zi, iar efectul este cel așteptat. Va aprecia cu siguranță ambalajul elegant, cu numerotarea pașilor care îi va permite să se descurce fără ajutorul tău de beauty-expert.

Un plus de energie

Se trezește și sare imediat din pat pentru a începe rapid o zi interesantă și plină de evenimente? Fă-i cadou noua gamă pentru bărbați North for Men Subzero, cu o aromă revigorantă, astfel ca fiecare zi să înceapă cu o foaie curată. Electroliții din compoziție hidratează intens și mențin nivelul de umiditate a pielii, mentolul arctic te împrospătează și răcește în același timp, complexul Artic Pro Defense încetinește îmbătrânirea și protejează împotriva factorilor externi. Această gamă cuprinde produse pentru toate necesitățile.

Urmăriți linkul pentru a alege cadoul potrivit pentru el cu reduceri de vacanță!

Vezi toate cadourile pentru el
Text: Foto: Oriflame