Ce să îmbrac? 3 tendințe în accesorii pentru toamna 2020

Am ales trei tendințe de top pe care toată lumea ar trebui să le încerce în această toamnă – alege și experimentează!

Punk rock

Stilul punk a revenit! Nu îți fie teamă să strălucești și să îți dezvălui natura rebelă – lasă ca toate privirile să se întoarcă asupra ta. Accesoriile punk sunt ușor de combinat cu diferite look-uri: de exemplu, adaugă o notă aparte stilului de afaceri sau îți diversifică aspectul de zi cu zi.

Asimetria, plăcile metalice și lanțuri în nuanțe argintii și aurii într-un colier îți fac aspectul să arate îndrăzneț.

Natură sălbatică

Amprentele animaliste nu par să se demodeze niciodată și nici bijuteriile. În această toamnă îți sugerăm să porți albine! Aceste creaturi drăguțe împodobesc cerceii, colierele, inele. Poartă o eșarfă cu imprimeu contrastant pentru a adăuga ținutei mai multă căldură.

Carouri scoțiene

O amprentă actuală a colecției de toamnă. Simte-te liber să combini carouri de diferite nuanțe și texturi – în acest mod vei obține un aspect la modă. De exemplu, completează eșarfa cu carouri multicolore cu o geantă din imitație de piele bleumarin cu detalii metalice și curea detașabilă.

Life hack: începe să porți ceas

Ceasul de mână poate spune multe despre gustul purtătorului și este, de asemenea, un accesoriu atemporal. Minimaliștii vor adora clasicele ceasuri aurii, în timp ce cei care iubesc accentele vor prefera ceasul cu indecsi orari albine.

Text: