Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților: ghidul nostru

Îndrăgostiților nu le e necesar o dată fixă în calendar pentru ași exprima grija și căldura pentru omul drag. Dar atunci când este un motiv de a face un cadou – de ce să nu profiți de el? Redactorii frumuseții de la Oriflame ne oferă câteva idei de cadouri pentru 14 februarie. Citește, inspiră-te și oferă fericire celor dragi!

FÁTIMA DE LACHICA LIEKENS

America Latină

Dacă vrei să faci ceva frumos pentru iubita ta, oferă-i un set din bronzant și highlighter. Aceasta o va ajuta să creeze un machiaj perfect, și probabil, să se inspire de tehnica conturării!

Dacă în seara de 14 februarie vei avea parte de o cină romantică, atunci cel mai original cadou pentru bărbatul iubit va fi So fever Him – un parfum intens cu note de lemn de ghimbir, ardei iute și mușcată. Iar combinația perfectă pentru tine ar fi și aroma So Fever Her. 

SOPHIA MARINHO DE LEMOS
Stockholm

Aromele complementare – sunt un nou nivel pentru perechile care sunt în căutarea unui parfum. Îmi sunt pe plac aromele florale, iar pentru cina romantică de 14 februarie am ales Womens Collection Innocent White Lilac. Iar pentru a defini armonia relației noastre, bărbatului meu îi voi dărui parfumul din Mens Collection Dark Wood Eau de Toilette.

OLGA FYTSYK
Africa

14 februarie – ziua îndrăgostiților și un motiv minunat de ați arăta sentimentele față de persoana iubită. În viziunea mea cadoul ideal în această zi ar fi linia de produse Swedish Spa. În primul rând, pentru că hidratează și  catifelează pielea. Și în al doilea rând, acesta fiind cel mai important, cu aceste produse poți să-ți creezi propriul salon-Spa, neieșind din casă. Profită din plin aprinzând lumânările în timpul unei băi relaxante.

MALGORZATA ULASKA 
Europa Centrală

Cadoul ideal de ziua îndrăgostiților cu precizie aduce și o parte a Parisului – orașul iubirii. Savurează micile bucurii ale vieții: cu un croasant și aroma cafelii pe străzile Parisului, ce poate fi mai romantic? Acum, poți să profiți de atmosfera pariziană oricând și oriunde, iar în ajutor îți vin aromele pentru perechi Eclat Mademoiselle și Eclat Lui. În combinație cu crema cu aromă de praline este darul perfect pentru pielea ta!

Text: Foto: The Oriflame Editorial Team