Machiaj în stil suedez: tendințe cu Maria Luzinskaya

Make up artistul oficial THE ONE Stockholm din Rusia vorbește despre principalele tendințe de machiaj ale fetelor suedeze. Încearcă trei look-uri noi!

 

Săgeți îndrăznețe

Pentru ieșirile speciale de seară suedezii aleg adesea săgețile. Săgețile în acest sezon pot fi nu numai stricte și minimaliste ci și duble și fanteziste. De exemplu, pentru fetele cu pleoapa fixă activă sunt potrivite săgețile cu model. Le poți desena fie cu o pensulă teșită, fie cu o perie subțire a tușului. Este important ca liniile să fie ușoare, netede și gândite din timp. Preferi machiajul spectaculos al ochilor? Vei avea nevoie de gene false. Machiajul pare nefinisat fără ele. Dacă distanța dintre pleoape și sprâncene este mică alege gene naturale. Pentru persoanele cu ochi mari se potrivesc genele ca de păpușă.

Frumusețe naturală

Machiajul de zi pentru suedeze trebuie să arate cât mai proaspăt și lejer. Fetele scandinave iubesc naturalețea. Un pas important este un ton bun și rezistent care are grijă de piele, nu creează efect de mască și arată natural. Eu, ca persoană cu pielea mixtă pur și simplu nu îmi pot imagina machiajul de zi fără Everlasting Sync FoundationEa se adaptează nevoilor pielii și mediului pentru un machiaj proaspăt toată ziua. Ce înseamnă acest fapt? Când aerul este umed, tehnologia inovatoare Skin Response absoarbe umezeala din mediu. Și când aerul din jur este uscat, ea oferă umezeală pielii, prevenind uscarea excesivă. Aplică fondul de ten cu un burete umed folosind mișcări de tamponare. Buretele va distribui uniform produsul fără efect de mască și nu va accentua exfolierea.

 Completează machiajul cu un balsam cu finisaj ușor translucid – buzele îngrijite avantajează întotdeauna imaginea.

Accent inspirațional

Poți experimenta la nesfârșit cu buzele. Dar tendința ombre nu pierde teren și rămâne preferata mea. Acest efect poate fi obținut foarte simplu: vei avea nevoie de rujuri de nuanțe diferite și un creion de buze. Desenează conturul buzelor și aplică pe buza de sus o nuanță cea de jos alta. Trecerea dintre culori poate fi făcută cu degetele sau cu o pensulă. Acest efect poate fi creat atât pe interiorul buzelor cât și pe margini. Acestea au fost tendințele suedeze de machiaj – inspiră-te și încearcă-le! Apropo, maratonul de frumusețe „Către o schimbare” continuă! Alătură-te online și află cum să devii mai îndrăzneață și încrezută cu ajutorul machiajului. Împreună make up artistul oficial și bloggerul Roman Ponomakev îți vom spune totul despre texturi la modă și tehnici de machiaj precum și secretele tonului perfect și luxos, cele mai frumoase săgeți și multe altele! Toate detaliile le găsești în contul nostru de instagram @oriflamemoldova. Urmărește seminarele web, îndeplinește sarcinile, primește cadouri și acceptă schimbarea!