Dulciurile se permit! Cele mai gurmande produse de înfrumusețare Oriflame

Cu toții avem din când în când poftă de ceva dulce. Imaginează-ți că îți poți satisface această poftă fără să mănânci gustări nesănătoase - cum sună asta? Noi credem că este grozav! Aromele gourmet sunt în trend, și nu doar pentru parfumuri. Am pregătit pentru tine cele mai delicioase gustări - la noi, dulciurile sunt permise!

img-2.jpg

Un norișor gustos

Legătura dintre arome și emoții este de necontestat. Nu este surprinzător faptul că notele gastronomice ne îmbunătățesc starea de spirit. Parfumierul Marin Ipert explică această reacție la dulciuri: „Carbohidrații ne ajută să ne distragem atenția. Parfumurile gurmande au același efect: ne îmbunătățesc starea de spirit și ne liniștesc.”

În acest sens, adorăm parfumul OH! SWEET Dulce de Leche: cu acorduri de marmeladă de piersici și jeleu de trandafir care subliniază notele apetisante de caramel de lapte, un desert spaniol delicios numit dulce de leche. Este imposibil de rezistat! În plus, concentrația ușoară a apei de toaletă joacă în favoarea noastră: parfumul poate fi reîmprospătat mai des. Fii sigur, o vei dori - este delicioasă!

Mmm, machiaj...

Ruj cu aromă de vanilie? Oh, daaaaa! Tendința gastronomică a ajuns și la cosmetica decorativă - îți poți imagina cât de încântată va fi „adolescenta ta interioară din anii '90” de reînvierea rujurilor dulci? Maestrul parfumier Emily Kopperman explică faptul că această nostalgie este principalul motiv al popularității acestor produse: „Parfumurile gastronomice ne oferă confort și, adesea, avem impresia că ne duc înapoi în copilărie, unde totul era bine."

Îndulcește-ți trusa de machiaj cu un ruj cu strălucire intensă THE ONE Irresistible Touch cu aromă de vanilie (îți recomandăm Sweet Caramel!) și cu rujul lichid mat OnColour cu aromă de fructe de pădure, ulei din semințe de căpșuni, excelent pentru îngrijirea buzelor tale.

img-4.jpg

Desert pentru corp și suflet

Dacă preferi gelurile de duș revigorante dimineața, înseamnă că pierzi un mic răsfăț în plus. Colecția Love Nature, cu uleiuri organice de cacao și nucă de cocos și un parfum bogat și cremos, este ca o îmbrățișare delicată pentru tine și pentru pielea ta. Ne place în mod deosebit combinația dintre crema de duș și crema de corp: parfumul durează mai mult, iar pielea este hidratată timp de 48 de ore.

Text: