În tendințe: săgeți grafice cu THE ONE

Săgețile vor fi pentru totdeauna un clasic al modei. Totuși nu copia orbește tendințele – adaptează forma săgeții cu trăsăturile feței, astfel încât machiajul să îți reflecte personalitatea.

De la un simbol al feminității la o afirmație îndrăzneață, săgețile negre pot transmite stări de spirit diferite, de aceea au devenit atât de preferate de designerii de machiaj de pe podiumuri. Într-o prezentare de modă participă fete cu tăieturi a ochilor și trăsături faciale diferite, ceea ce dovedește că săgețile de orice formă se potrivesc tuturor.

Pasul 1 : fii precisă

Lifehack de machiaj ca a unui profesionist – tuș-stilou pentru pleoape, care îți permite să creezi cu ușurință linii clare și să te apropii chiar de rădăcina genelor fără să lași spații goale între ele și linie. Începe din colțul interior al ochiului folosind vârful aplicatorului, apoi așază-l complet peste pleoapă și trasează linia. Poți trage ușor colțul exterior al ochiului ca să îți fie mai ușor să desenezi linia. Odată ce baza este gata, concentrează-te pe capătul săgeții -  poți folosi și un șablon. Pur și simplu apropie-l de pleoapă pentru o imprimare îngrijită în formă de triunghi care poate fi unită cu baza.

Pasul 2: asortează-le cu un ton perfect

Machiajul intens combinat cu săgeți dramatice poate face aspectul să arate greu, așa că machiajul trebuie să fie ușor. Amestecă fondul de ten cu o picătură de iluminator lichid pentru un ten radiant – sau adaugă în crema hidratantă pentru o bază luminoasă. Conturează ușor și adaugă puțină pudră pe nas, bărbie și zona T.  

Pasul 3: modernizează clasicul

Dacă ai ales săgețile clasice, nu îți fie teamă să le combini cu accente îndrăznețe – de exemplu, o manichiură strălucitoare. Violetul pastelat este mai relevant ca niciodată în acest sezon!