Inspirați de ocean

Prezentăm noul beauty-trend: inspirat de texturi marine, toate nuanțele de albastru, senzația revigorantă a brizei oceanului. Ceea ce ai nevoie pentru sezonul de plajă!

Marea în interior
Adâncimea oceanului – o sursă inepuizabilă de ingrediente valoroase pentru sănătate și frumusețea pielii. Extractul de caviar, varec pacific și chimenul marin cresc elasticitatea pielii, algele sunt bogate în antioxidanți, iar unele din ele cum ar fi algele roșii nu doar că ajută pielea să-și mențină hidratarea, dar, de asemenea, luptă împotriva radicalilor liberi care duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

Comorile oceanului
Tema marină în accesorii și îmbrăcăminte s-a păstrat, deși s-a transformat: în vogă astăzi nu mai sunt marinarii ci sirenele. Aceasta înseamnă că cu cât mai mult argint, paiete ce amintesc solzii de pește, țesături reflectorizante și soluții texturale care se aseamănă cu valurile mării, cu atât mai bine. 

Toată putea în bulele de aer
Orice produs pentru îngrijirea pielii conțin principalul ingredient de pe planetă – apă. Noua tendință a venit din Coreea de Sud unde produsele de curățare se fac utilizându-se apă gazoasă. Susținătorii inovației sugerează că bulele mai bine asigură oxigen straturilor profunde ale pielii. 


Blue Wonders

Măieștrii parfumieri au căutat să încorporeze în operele lor amintiri romantice de vară. Rezultatul acestor eforturi a fost nota sare de mare, care este din ce în ce mai des dezvăluie inima unei arome ușoare inspirat de elementele oceanului. 

Domitien Berthier, autorul Blue Wonders, noua aromă Oriflame a creat un elixir marin – un element unic aromatic care trezește simțurile și mintea, printr-o combinație de note de sare de mare și extract de alge marine. Noua sa lucrare Domitien o descrie în felul următor: „Acesta este cu adevărat maritimă, apă marină, aducând senzație de fericire și pace.”Adaugă în coș

 

Forță robustă

Corpul nostru este capabil să producă majoritatea acizilor grași necesari pentru viață cu excepția Omega-3. Ele fac parte din cele necesare și parvin doar din produsele alimentare, de exemplu, pește gras, cum ar fi somon. Un alt produs important care este obținut din mare – spirulina, algele albastre-verzi care conțin vitamine și aminoacizi. De asemenea, acordă atenție la astaxantin – un antioxidant puternic extras din alge ajută pielea să-și mențină tinerețea. 

Toate nuanțele de albastru

Gama albastru – fără îndoială este de bază în acest sezon. Cobalt expresiv pe pleoape și manichiură acvamarin luminos – doar două exemple de varietatea de nuanțe care în această vară nu trebuie să lipsească din poșeta ta. Text: Foto: Getty images