Colecția de vară Norrsken: creată de natură

Pietrele semiprețioase naturale sunt principala comoară a colecției Norrsken. Fiecare piesă este lustruită și decorată manual, lucrând cu o varietate de materiale naturale – de la acvamarin vibrant la sodalit albastru intens și cuarț roz delicat. Desigur, experții păstrează puterile sacramentale a pietrelor așa cum le-a înzestrat natura.

Cheia este unul dintre simbolurile universale, reprezentând adesea cunoașterea, puterea și misterul. Acest pandantiv suspendat pe un lănţişor fin în tonuri aurii este decorat cu patru perle din piatră naturală de acvamarin, lustruite manual şi completate de cristale strălucitoare de zirconiu cubic. Combină cu îmbrăcăminte monocromă în tonuri neutre pentru a face pandantivul punctul central al look-ului tău.

Echipa de designer Norrsken din Stockholm s-au îndrăgostit de panseluțele sălbatice, sau mai bine zis de contrastul uimitor al violetului profund și a nuanței aprinse de galben. În unele părți ale Suediei au fost numite Night-and-Day (zi și noapte).  Rezultatul acestor emoții puternice a fost colierul și cerceii „Pansy Sodalite”, petalele aurii ale panseluțelor sunt legate de un sodalit masiv albastru-închis, maturizat artistic în condiții naturale.

Se crede că cuarțul roz este acea piatră delicată a iubirii eterne, vindecă inimilor sparte. El a și devenit principalul decor al colecție „Sweet brier Rose Quartz” pentru care meșterii au lustruit cu atenție părți ale cuarțului. Indiferent ce alegi: colierul cu lanț delicat, cerceii fermecători cu pandantiv sau inelul uimitor, fiecare piatră este prelucrată manual, asigurându-l întru cadru grațios din aur roz.

Fiecare piatră pură care a fost până acum ascunsă sub pământ are propria poveste. Bijuteriile Norrsken dezvăluie puterile naturale ale materialele rafinate, permițându-ți să devii proprietarul unor produse unice.