Balsamul tău de buze preferat Oriflame din 1980

De la apariția în trusele noastre de cosmetice balsamul multifuncțional a salvat nenumărate buze uscate. Vorbim mereu despre produsele noi, dar să nu uităm și de produsele legendare. Iată cinci motive pentru care Tender Care rămâne a fi un produs preferat.

Balsamul multifuncțional îți iubește buzele...

Buze uscate și dureros de crăpate? Nu te speria un emolient special se grăbește să te ajute! Formula cu ceară de albine și vitamina E este concepută pentru ați proteja buzele de vânt sau arșiță – a le păstra moi și  hidratate în orice situația.

... și pentru corp, la fel!

Balsamul multifuncțional este special conceput pentru a hidrata și proteja pielea foarte uscată și aspră. Nu doar a buzelor! Cu toată încredere îl poți aplica pe coate, genunchi, cuticule, pe orice zone aspre. 

Poate înlocui iluminatorul...

În epoca rutinelor de înfrumusețare în 12 etape și a unui sac de produse cosmetice pentru machiaj și îngrijire, apreciem în special produsele multifuncționale. Aplică balsamul pe buze, apoi pe pomeți pentru o strălucire naturală sănătoasă.

...și va fi un aliat în orice aventură.

Este atât de ușor să-l i-ai cu tine peste tot: se potrivește în orice poșetă sau buzunar. În biroul nostru toată lumea îl are și nu doar câte unul: pe masa de lucru, în mașină, în orice sacou. Indiferent unde te duci, trebuie să ai mereu ocazia să te ocupi de tine!

Se potrivește - este necesar - tuturor!

Produsul are o varietate mare de arome, încât fiecare își poate găsi aroma preferată – iar borcănașele pot fi asortate la orice ținute. Afine sau trandafiri, scorțișoară sau migdale – orice produs este creat bazându-se pe formula specială care nu sa schimbat din 1980 și care va oferi hidratare și tandrețe pielii în orice situație.

Text: Foto: Oriflame