Tendințe de machiaj pentru primăvară: accent pe buze

Machiaj aproape invizibil și nuanțe aprinse pe buze este probabil principala combinație în materie de machiaj de pe podiumurile mondiale. Iată cum poți repeta acest aspect la modă cu noul ruj din colecția Giordani Gold Iconic.

Ten perfect

Începe cu un strat subțire de fond de ten: aplică cu o perie sau direct cu degetele pentru o acoperire uniformă, fără a supraîncărca pielea. Reține: cu cât mai puțin, cu atât mai bine! – acesta este secretul pielii naturale, radiante. Dacă există mici imperfecțiuni, de exemplu, erupții cutanate sau urme ale acestora – nu încerca să le acoperi cu fond de ten. Mai bine aplică un strat subțire și adaugă corector.

Fixează machiajul cu pudră. Nu e necesar să o aplici pe toată fața! Principalele zone sunt: centrul frunții, podul nasului, bărbie.

Punem accentele

Tot machiajul, în afară de buze, trebuie să fie aproape invizibil. Alege o mascare pentru alungire și formulă de îngrijire – acum nu este momentul pentru volum și dramă. Completează zonele goale ale sprâncenelor apoi piaptană-le în sus. Adaugă fard de obraji și o strălucire sănătoasă cu ajutorul batonului stick: aplică pe obraji, podul nasului și pleoape, retușează cu degetele.

Ultima atingere

Accentul machiajului este o nuanță bogată pe buze. Este important să alegi o culoare aprinsă: roși, bordo, roz intens, fucsia – și o formulă cu ingrediente de îngrijire care să aibă grijă de pielea buzelor. Ne place noul ruj Giordani Gold Iconic Satin: oferă buzelor o strălucire moale de satin și o culoare bogată dintr-o singură aplicare, datorită complexului Pigment Oil Fusion. Complexul Pigment Oil Fusion combină pigmenți bogați pentru o culoare profundă, de durată și ingrediente de îngrijire: ulei de argan, ulei de semințe de mere și extract de nu mă uita