Cum să organizezi o petrecere de machiaj cu Zoom

În calitate de iubitori înrăiți ai frumuseții, cea mai recent trend în rândul make-up artiștilor este un club din care vrem cu siguranță să facem parte: petreceri de machiaj pe Zoom! Este vorba de un eveniment virtual în care poți deveni creativ încercând diferite look-uri de machiaj.

Apărute în timpul izolării, aceste întâlniri virtuale sunt menite să continue să conecteze oamenii din întreaga lume cu o dragoste comună pentru frumusețe. Vrei să te alături clubului? Îți arătăm cum să organizezi o petrecere epică cu ajutorul machiajelor.

Look iconic sau tendință virală de machiaj TikTok?

Posibilitățile sunt infinite atunci când vine vorba de alegerea unei teme pentru petrecerea de machiaj, așa că lasă-ți imaginația să zburde. Fie că experimentezi cu cele mai recente tendințe de machiaj care devin virale pe TikTok sau alegi un look iconic al unei celebrități (îți amintești de stilul Hollywood glam al lui Marilyn Monroe?), singura regulă este să combini stilurile și să ieși din zona ta de confort. 

Sfat pentru petrecere: Îți sugerăm să alegi pe rând diferite look-uri pentru fiecare petrecere - și să pregătești câteva fotografii de referință pentru a da startul petrecerii. Nu te limita doar la machiaj - aceste petreceri Zoom funcționează la fel de bine și pentru a încerca noi stiluri de coafură. 

Make-up esențial pentru trusa ta de petrecere Zoom

Nu se poate nega faptul că petrecem mult timp online. Trăim acum într-o realitate dublă, având un ritm destul de rapid, trecând constant de la întâlnirile online la întâlnirile față în față. Și totuși, machiajul nostru nu a fost neapărat conceput pentru a funcționa în acest mod. Asta pentru că webcam-urile estompează culoarea - da, există un motiv pentru care rimelul tău pare întotdeauna gri sau decolorat pe ecran!

Sfat pentru petrecere: Pregătește o trusă de machiaj gata de Zoom, care să funcționeze bine în fața camerei. Ne place în special noul Wonder Lash mascara Blue și Wonder Lash Ultra mascara Black – formulat cu un amestec de pigmenți digitali, este testat clinic pentru a îți oferi gene mai negre pe ecran. În plus, o paletă colorată de machiaj (conținând de la clasicul ruj roșu, până la notele strălucitoare de farduri de ochi) îți va fi de folos - poate că acele nuanțe nefolosite din paletele tale de machiaj vor avea, în sfârșit, ocazia să se joace!

 

Apel către toți fanii de frumusețe! Este timpul să vă jucați

În primul rând, petrecerile de machiaj Zoom au ca scop distracția și explorarea machiajului într-un spațiu sigur. Așadar, adună un grup care să fie deschis să experimenteze diferite look-uri de machiaj. Ar putea fi prietenele cele mai bune sau, chiar mai bine - trimite o invitație pe Instagram sau Facebook pentru a întâlni noi persoane interesate de machiaj din întreaga lume. 

Sfat de petrecere: Ieși din zona de confort! Joacă-te cu tendințele de machiaj și cu nuanțe neașteptate pe care nu ți le-ai putea imagina purtate în viața reală - s-ar putea să descoperi un nou look preferat sau să înveți o nouă tehnică.

Spune-mi că-ți place machiajul fără să-mi spui că-ți place machiajul

După ce toată lumea a finalizat machiajul, fă o captură de ecran a întâlnirii virtuale și împărtășește-o cu cei care te urmăresc pe rețelele de socializare - și inspiră-i și pe alții să se alăture clubului de frumusețe Zoom!

Text: