Cum să te machiezi pentru o petrecere fancy Zoom

Îți place make-up-ul modern? Atunci bine ai venit în clubul de petrecere a machiajului de la Zoom! Este echivalentul frumuseții unui happy hour virtual, unde tu și prietenele tale puteți fi creative și puteți încerca diferite tipuri de machiaj.

Această tendință a luat naștere în perioada de închidere, când astfel de evenimente erau o scuză excelentă pentru a te machia și a socializa cu prietenii. Pandemia a trecut, dar dragostea pentru frumusețe a rămas. Vreți să vă alăturați celor mai strălucitoare și creative petreceri de pe internet? Îți spunem noi cum.

 

Aspecte clasice sau tendințe TikTok la modă?

Primul lucru pe care trebuie să-l decideți este tema petrecerii. Și aici, alegerea poate fi nesfârșită. Așa că aveți încredere în imaginația voastră și mergeți înainte. Poate fi orice, de la tendințele "virale" TikTok (farduri cu efectul de a sta prea mult pe plajă) până la look-uri de celebrități și personaje iconice precum Marilyn Monroe, Winsday sau Harley Quinn. Singura regulă este că trebuie să te simți confortabil în look-ul pe care îl alegi. 

Sfatul expertului: Încearcă să alternezi imaginile pentru fiecare petrecere și asigură-te că pregătești o fotografie sau o imagine tematică ca exemplu înainte de a începe seara. Și nu vă limitați doar la machiaj: astfel de evenimente sunt o modalitate excelentă de a încerca și o nouă coafură.

Ce trebuie să ai neapărat în geanta ta de cosmetic

Petrecem mult timp online - și asta este un fapt. Am putea spune chiar că trăim într-o realitate dublă, trecând rapid de la lumea digitală la viața offline. Cu toate acestea, până acum, machiajul nu a fost conceput pentru activitatea online. Și pentru că camerele web nu redau întotdeauna culorile cu acuratețe, genele tale par adesea palide și inexpresive pe ecran. Deci, ce trebuie să faceți?

Sfatul expertului: Asigurați-vă că aveți în trusa de machiaj produse de machiaj concepute special pentru online. De exemplu, mascara nouă cu efetc HD . Formula sa conține un amestec de ceară care ridică, separă și prelungește genele de la bază până la vârfuri, în timp ce pigmenții digitali pentru o culoare neagră intensă nu conțin nuanțe gri, asigurând o colorare perfectă chiar și pe ecranul smartphone-ului tău.

Cât despre restul, ai putea face cu un clasic 100% ruj roșu   și farduri de ochi  trendy. Puteți să vă jucați cu aceste trei produse cum doriți: totul depinde de aspectul pe care îl alegeți.

Festin de frumusețe pentru lume

 Petrecerile de frumusețe de la Zoom sunt în primul rând "ceva distractiv". Nu ratați o ocazie ideală de a experimenta cu machiajul fără a ieși din zona de confort. În ceea ce privește participanții la petreceri, vă puteți invita prietenele preferate sau urmăritorii de pe rețelele de socializare pentru a face noi cunoștință cu oameni interesanți și plini de viață din întreaga lume.

Sfatul expertului: Surprinde-te pe tine însăți! Încearcă tendințele la modă și încearcă nuanțe noi în machiaj pe care cu greu ai îndrăzni să le folosești în viața reală. Cine știe, poate așa vei descoperi o nouă tehnică de machiaj sau te vei îndrăgosti de o nuanță neașteptată. IMAGE: Pic from zoom party, or eye glitch film from no makeup to mascara if we even need a pic here?

Împărtășețte strălucirea

După ce toți participanții și-au aplicat machiajul și au creat look-ul dorit, faceți o captură de ecran cool, distribuiți-o pe rețelele de socializare și invitați cât mai multe persoane la următoarea petrecere! Și nu uitați: sunteți o sursă de inspirație!

Text: