Idee strălucitoare: machiaj cu sclipici pentru sezonul petrecerilor de Revelion

Strălucește de la apus până în zori (și toate nopțile la rând)! Am selectat cele mai bune idei pentru un machiaj cu sclipici de neuitat și am selectat produse cool pentru ca tu să îți poți crea un look senzațional rapid și ușor.

Când este potrivit shimmer-ul?

De fapt, nu ai nevoie de un motiv pentru a străluci: strălucirea este la fel de potrivită și frumoasă în noaptea de Anul Nou ca și în mijlocul săptămânii de lucru. Este imposibil să nu-ți placă shimmer-ul: îți luminează instantaneu fața, conferă strălucire și adaugă varietate look-ului tău de zi cu zi.

E timpul să strălucești!

Înviorează-ți look-ul în câteva secunde, adăugând magie și farmec! Conferă ochilor tăi o strălucire de diamant cu acest eyeliner THE ONE Wonder Liner cu particule argintii strălucitoare de lux. Perfecte pentru petreceri și ca un accent «huliganic», dar în același timp elegant, pentru un business-look.

Sclipici pe vârful degetelor

Shimmer-manichiura este relevantă în orice zi a săptămânii! Aplică top coat cu particule strălicitoare THE One Pro Wear deasupra oricărei oje pentru a conferi o sclipire magică și a spori luciul. Iar în situațiile în care vrei ceva special, încearcă să combini acest top cu nuanțe strălucitoare The One. Apropo, tot sclipiciul din The One este biodegradabil și îl poți folosi oricât de mult dorești fără remușcări - nu va afecta în niciun fel viitorul planetei.

  

De ce este nevoie de shimmer? Pentru a-ți completa machiajul și pentru a înveseli look-ul:

Cauți idei pentru o transformare cu adevărat spectaculoasă de Revelion? Sau poate ai nevoie de machiajul perfect pentru o petrecere?  Avem exact ceea ce cauți! Fă cunoștință cu cele 3 produse must have care nu vor lăsa pe nimeni indiferent!

Deci, must have №1! Creion-fard rezistent de ochi în ediție limitată The One! Pigment bogat, strălucire subtilă și nicio problemă: formula nu se risipește și nu se estompează, astfel încât look-ul tău va fi radiant toată noaptea.

Sfatul make-up artistului:

1. Aplică fardul exact de-a lungul liniei genelor pentru un efect maxim.

2. Apoi repartizează pe întreaga pleoapă pentru o acoperire groasă sau aplatizează cu vârful degetelor pentru un finisaj ușor.

Și acum...must have №2! Mascara legendară 5-în-1 cu un design festiv exclusiv! Chiar mai mult volum, lungime și o culoare neagră intensă pe genele tale!  Această nuanță neagră intensă va pune perfect în valoare sclipiciul de pe pleoape sau de pe față, iar ambalajul va crea imediat atmosfera unei petreceri nobile.

Sfatul make-up artistului:

1. Aplică pe gene cu partea rotunjită a pensulei, lăsând cât mai mult produs la rădăcină.

2. Distribuie mascara cu partea dreaptă a periei, folosind peri de diferite lungimi pentru o separare și o alungire maximă. 

Acum este timpul pentru must have №3! Ruj cu strălucire intensă este prietenul tău VIP la orice petrecere! Colecția în ediție limitată conține nuanțe cu particule subtile de strălucire, pentru ca fiecare zâmbet al tău să radieze pozitivitate și o stare de spirit festivă. Apropo, este dovedit științific că acest ruj îți sporește atractivitatea.

Sfatul make-up artistului:

1. Răsucirește baza tubului pentru a elibera rujul

2. Folosește apoi aplicatorul precis pentru a aplica rujul, începând din centru spre colțurile buzelor.

Aspectul tău strălucitor cu sclipici este gata!

Creează-ți machiajul perfect: Tender Plum

Creează-ți machiajul perfect: Dazzling Emerald

Text: