4 motive pentru care vei adora noua gamă Beautanicals

Deși zilnic se lansează branduri noi de produse cosmetice, puține sunt la fel de trendy și relevante pentru nevoile de astăzi, precum Beautanicals. Iată patru dintre motive.

Transparența este noul trend

Cu o alegere atât de mare de produse pe piață și afirmații îndoielnice despre calitățile acestora, cu toții am devenit sceptici legat de ceea ce consumăm sau folosim pentru îngrijirea personală. Și aceasta pe bună dreptate. De aceea, petrecem mai mult timp examinând ingredientele produselor și facem alegeri mai inteligente și mai conștiente. În consecință, cu cât un brand este mai autentic, mai transparent și mai „curat”, cu atât este mai bun pentru toată lumea.

Cererea în creștere a ingredientelor naturale

Produsele cu ingrediente naturale, vegetale sau pe bază de plante sunt o tendință populară de câțiva ani - acestea fiind percepute ca fiind mai curate și mai sigure. Însă în prezent au devenit și mai apreciate, deoarece am aflat că sunt cel puțin la fel de performante ca produsele care nu conțin ingrediente naturale. Tot ce e mai bun pentru frumusețea ta fără a dăuna mediului!

Frumusețe responsabilă

Cu toții am devenit extrem de conștienți de amprenta noastră de carbon și de impactul pe care îl avem asupra mediului. Calitatea de a fi „ecologic” a devenit un trend imens și, pentru mulți dintre noi, reprezintă un stil de viață. Achiziționarea unui produs sustenabil te va face să te simți mai bine, de aceea verifică ca ambalajul să conțină materiale reciclate, formule biodegradabile și ar fi o idee bună să te asiguri că toate ingredientele provin din surse etice. Acesta este motivul pentru care orice produs certificat Vegan Society™* se află adeseori în topul listei de preferințe.

Sănătatea este frumoasă

Tendința unei vieți sănătoase și înțelegerea modului în care sănătatea este direct legată de modul în care arătăm, a luat amploare în ultima perioadă. De aceea, am devenit la fel de grijulii atunci când alegem produsele pentru îngrijirea exterioară a corpului ca și atunci când le selectăm pe cele utilizate pentru interiorul organismului ca hrană. Ne dorim produse cu ingrediente naturale, pure și simple care conțin vitamine și minerale - cât mai multe posibil.

Inspirată din resursele naturale pure ale Scandinaviei și dezvoltată cu expertiză în produsele farmaceutice suedeze, noua gamă Beautanicals oferă produse atent gândite și eficiente pentru îngrijirea corpului și a părului, urmând toate aceste tendințe. Suntem siguri că o vei adora!

* Vegan Society este o organizație caritabilă înregistrată în Marea Britanie care promovează o cultură etică a consumului și a vieții în general.

Text: