Lavandă pudrată: Cum să incluzi cea mai tare culoare din 2023 în rutina ta de înfrumusețare

Lavanda pudrată este în trend în acest moment. Fiind desemnată culoarea anului 2023, nuanța este gata să se infiltreze în viețile noastre pe toate planurile, fiind folosită atât la crearea hainelor, cât și în produse de înfrumusețare. În acest articol am inclus câteva dintre cele mai bune produse care te vor ajuta să incluzi această culoare în rutina ta zilnică.

Alege o manichiură proaspătă
Plănuiești să îți faci acasă singură manichiura? Atunci este momentul perfect să alegi o culoare la modă, și anume lavandă pudrată. Optează pentru o ojă frumoasă de culoarea lavandei de la OnColour; o poți folosi fie așa cum este, sau îți poți face un model grozav.

Alege o loțiune hidratantă
Vei fi în tendințe cu siguranță dacă îți vei hidrata mâinile și corpul cu loțiunea hrănitoare Essense & Co. Această loţiune hidratantă este concepută să se absoarbă rapid şi să lase pielea delicat parfumată cu parfumul dulce şi seducător de prune şi smirnă, pe tot parcursul zilei.

Alege un fard pentru pleoape colorat
Adaugă un strop din culoarea anului la look-ul tău folosind fardul stick pentru pleoape The One Colour UnlimitedAplică direct pe linia genelor pentru un efect intens de tuş bogat pigmentat sau aplică culoarea pe toată pleoapa pentru intensitate maximă.

Alege o mască de față calmantă
Masca de față calmantă Essentials este, asemenea lavandei, cunoscută pentru efectele sale relaxante. Conţine ulei de lavandă şi provitamina B5 cu efecte benefice de calmare şi hidratare a pielii. Este clar în vogă!

Alege un săpun de curățare
Îmbunătățește-ți momentele de relaxare de acasă cu săpunul relaxant Scents & Moments Sweet DreamsCuloarea pudrată a săpunului este exact în ton cu trendul, ceea ce face ca săpunul să fie atât un produs excelent de curățare, cât și ca un detaliu minunat în baia ta.

Alege un spray iluminator pentru păr și corp
Știai că poți urmări tendința culorii la modă și să obții o piele și un păr strălucitor în același timp? Nu trebuie decât să adaugi în rutina ta  spray-ul iluminator pentru păr şi corp Crystologie Blissful Aura și vei străluci toată ziua!