Aduceți tendințele la viață: cum să obții buze vibrante

Ei bine, ce pot să spun, rujurile luminoase sunt din nou în culmea popularității. Iar acest lucru este grozav, pentru că acum îți poți transforma fața cu o singură atingere. Ce nuanțe sunt în vogă? Coral, roz și nude, cel care se apropie mai mult de ciocolată. Iată recomandările noastre de produse și un tutorial pas cu pas pentru un machiaj perfect al buzelor.

Pregătire

Buzele strălucitoare sunt grozave, dar necesită o bază de calitate. Rujul se aplică mult mai bine (și arată mai bine) pe o piele netedă și moale. O rețetă rapidă: exfoliați-vă ușor buzele cu o periuță de dinți sau folosiți un SCRUB, apoi aplicați BALSAMUL timp de 5-10 minute. Acum putem trece la lucruri concrete.

Alegerea culorii

Cam toată lumea poate purta rujuri strălucitoare - cheia este să alegi culoarea potrivită. De unde să începem? Nuanța pielii, bineînțeles.

Verificați venele de la încheietura mâinii. Albastru? Optați pentru un ruj în nuanțe mai reci. Verzui? Este logic să încercați nuanțe calde. Nu-ți poți da seama ce culoare ai la încheietura mâinii? Toate paletele sunt deschise pentru tine!

De fapt, TOATE paletele sunt deschise pentru toată lumea. Regula cardinală a machiajului cu buze strălucitoare este să nu-ți fie teamă să experimentezi. Încearcă lucruri diferite și vei vedea cum se schimbă fața ta cu un ruj luminos. Chiar și o prună îndrăzneață poate "juca brusc" și veți descoperi un nou look. Iar THE ONE COLOUR STYLIST 5-în-1 COLOUR PACKAGO este ideal pentru a experimenta: este disponibil în 10 nuanțe dramatice, dar deloc măgulitoare, cu volum instantaneu.

 

Să-mi machiez ochii?

Un ruj îndrăzneț este un clasic încă de pe vremea vechiului Hollywood. Ar trebui să adăugați un smokey eye la acest accent? Depinde de tine, dar îți poate afecta buzele. De cele mai multe ori, tovarășii perfecți pentru un ruj luminos sunt o piele curată și strălucitoare, sprâncene definite și gene accentuate de mascara (doar cu mascara!). De aceea, avem FONDUL DE TEN HIDRATANT THE ONE ILLUSKIN AQUABOOST SPF 20 (oferă un finisaj luminos, dar nu gras, feței tale) și MASCARA CU EFECTUL OCHILOR DE PISICĂ THE ONE TREMENDOUS (oferă genelor tale volumul și lungimea de care au nevoie).

Dar unghiile?

O modalitate rapidă și eficientă de a face ca un ruj strălucitor să arate și mai elegant este să coordonezi culoarea buzelor și a unghiilor. Verifică paleta de rujuri Oriflame pentru opțiuni strălucitoare, în culori asortate.

Accesoriile potrivite

Iată care este secretul evident. Încearcă să faci ca unul dintre ACCESORIILE CHEIE - poșeta, batista, pantofii, broșa, cerceii - să se asorteze cu buzele tale. Este un detaliu care nu atrage privirile, dar care, cu adevărat, pune în evidență look-ul.