7 măști de față de care nu ne putem lipsi

Calmante, hidratante și purificatoare - avem măști de față pentru fiecare situație. Așadar, dacă vrei să-ți supraîncarci rutina de îngrijire a pielii și să te răsfeți cu o îngrijire de frumusețe adecvată, trebuie să pui mâna pe o mască de față excelentă. Am adunat aici 7 dintre măștile noastre preferate din toate timpurile, care vor oferi pielii tale impulsul pe care îl dorește.

Masca de față calmantă Essentials
Pielea ta dă semne de stres? Această MASCĂ DE FAȚĂ CALMANTĂ ar putea rezolva problema! Este formulată cu ulei de levănțică și pro-vitamina B5, care acționează pentru a reîmprospăta, hrăni și calma pielea.

Mască de noapte Waunt Revive Me Daily

Aplică această mască de noapte înainte de culcare și te vei trezi cu o piele netedă, hidratată și radiantă. Formula este concepută pentru a acționa pe toate tipurile de piele, inclusiv pe cea sensibilă. 

Mască de lux cu efect de fermitate Royal Velvet

Dacă te grăbești, dar vrei totuși să-ți tratezi pielea, ar trebui să arunci o privire la această mască cu efect de fermitate. În doar 5 minute va netezi ridurile și îți va oferi o piele cu aspect mai consistent. 

Mască hidratantă pentru faţă cu rodie upcycled Love Nature

Piele uscată? Avem soluția! Această mască hidratantă este concepută cu 95% ingrediente de origine naturală care îți vor hidrata pielea până când aceasta va străluci.

Mască purificatoare Waunt Mission Impurities

Oferă-ți un tratament spa calmant acasă cu această mască purificatoare. Se încălzește atunci când este masată pe piele și se lipește de orice impuritate. După 20 de minute, fața ta va fi curată și mată.

Mască din bioceluloză cu niacinamidă şi extract din Cica NovAge Proceuticals

Apel către toți fanii Niacinamidei - avem mască pentru tine. Combinația dintre această vitamină iubitoare de piele și extractul natural de Cica îți va oferi o piele refăcută care rezistă. 

Mască purificatoare cu argilă Optimals

Lista nu este completă fără o mască purificatoare cu argilă, care elimină excesul de ulei, murdăria și poluarea de la suprafața pielii. Folosește-o în mod regulat și vei vedea rezultate uimitoare, cum ar fi porii minimizați, pielea mai clară și mai radiantă.