Provoacă

Тысячи женщин по всему Pentru mii de femei din întreaga lume fiecare zi e o provocare. Stereotipurile, standardele de frumusețe și dificultățile ne testează forța, obligându-ne să părăsim zona de confort. Inspirați-vă, mergeți cu îndrăzneală la obiectiv și rețineți: nu sunteți singure!миру каждый день бросают вызов — миру и самим себе. Стереотипы, стандарты красоты и трудности проверяют нас на прочность, заставляя выходить из зоны комфорта. Вдохновляйся, смело иди к цели и помни: ты не одна!

Sfidează…

…stereotipurile
Rebelă, un angajat neprețuit al unei corporații sau o soție și mamă fericite? Forța ta este în unicitatea ta. Crede-mă, fiecare poate lăsa o amprentă asupra istoriei: chiar și în propria bucătărie poți schimba lumea. Nu contează dacă dansezi până dimineața la cea mai la modă petrecere din oraș, să te prezinți la o întâlnire sau să pregătești tortul preferat pentru fiul tău: poți fi mândru de tine.

…dubiile
Nimeni nu se naște încrezător - această calitate este dobândită doar cu experiență. A fi încrezător înseamnă a înțelege ce merită. Gestionați-vă dialogul intern și faceți-vă cunoscuți lumii, subliniind frumusețea unică. În loc de „Nu pot” - „Pot să-l fac!”, În loc de imaginea unui șoarece gri - un garderoba înstelată și un aspect dramatic.

Vrei mai multă inspirație? VEZI ORIFLAME ȘI PROIECT SPECIAL COSMOPOLITAN: Cinci bloggeri de stele au împărtășit povești despre faptele lor cele mai curajoase. Inspirați-vă, luați un exemplu și deveniți unul dintre niciunulх!

…compromisurile
Nu vă mulțumiți niciodată cu mai puțin! Dacă o carieră, atunci nu în detrimentul familiei - începeți să vă construiți propria afacere, lucrați de acasă și decideți singuri cât de mult timp să dedicați sarcinilor. Dacă aveți o viață bogată, atunci doar a avea grijă de tine durează două minute pentru a avea grijă de pielea ta, de vitaminele dimineața și de produsele de sănătate sănătoase pe tot parcursul zilei și ești cel mai bun. Dacă produsele cosmetice sunt inovatoare, sigure, cu ingrediente naturale și în spiritul ultimelor tendințe.

…genele obișnuite
Privirea decide! Genele dramatice fac ochii deosebit de expresivi - iar prin noul rimel ONE Tremendous acest efect este mult mai ușor. O perie mare și o formulă cremă fără greutate oferă un volum extrem instantaneu - de 6 ori mai mult în comparație cu genele nevopsite. Completează imaginea cu o coafură și o ținută îndrăzneață și ești gata să cucerești lumea!

Text: Foto: Oriflame