În tendințe: pielea strălucitoare cu THE ONE

Piele frumoasă, sănătoasă care parcă emană lumină din interior este tendința de frumusețe care nu părăsește podiumurile lumii de la sezon la sezon. Află cât de ușor este să realizezi acest machiaj singură.

Multe modele arată de parcă ar avea pielea perfectă de la sine și ar fi folosit doar puțină pudră. Dar, credeți-mă, nu s-au trezit așa! Dacă pielea arată de parcă nu are deloc machiaj, înseamnă că make up artiștii au depus chiar mai mult efort decât pentru un machiaj luminos.

Pasul 1: concentrează-te pe îngrijire

Machiajul cu accent pe piele începe de la îngrijire, chiar dacă este a treia prezentare a modelului în această zi, iar make up artistul are la dispoziție doar 20 de minute pentru a crea look-ul. Mai mult, nu avem scuze pentru a sări peste acest pas. În timpul curățării efectuează un masaj ușor de drenaj limfatic pentru a porni circulația sângelui și fluxul limfatic și pentru a elimina umflăturile. Concentrează-te pe linia maxilarului și pomeți: apasă ușor cu vârful degetelor și masează, deplasându-te din centrul feței până spre margini. Vei observa un efect ușor de lifting, în plus, această tehnică te va ajuta să scapi de exfoliere. Termină cu crema hidratantă care ți se potrivește.

Pasul 2: sculptează ca un profesionist

Pielea radiantă arată complet natural, iar conturarea este un secret important pentru succes. Trăsăturile feței trebuie subliniate, altfel aspectul va arăta plat. Ai nevoie de două produse - baton styler mai închis pentru conturate și iluminator pentru a evidenția părțile proeminente ale feței. Aruncă o privire mai atentă asupra texturilor cremoase – acestea par naturale și sunt ușor de aplicat. Folosește o nuanță maro sau bronzer pentru a adăuga adâncime sub pomeți, a corecta forma nasului și a frunții. Adaugă iluminator pe zonele pe care cade lumina naturală – ce mai înalt punct a obrazului, vârful nasului, arca deasupra buzei superioare.

Pasul 3: Atingerea finală

Modelează sprâncenele pentru a finisa aspectul. Sprâncenele accentuate sunt încă în tendințe, iar ondularea accentuată oferă un efect suplimentar de ridicare, ajutând la deschiderea vizuală a ochilor. Utilizează pomada pentru sprâncene THE ONE, concentrează-te pe partea de la curbă spre vârf, aplică fardul prin mişcări scurte şi delicate, folosește aplicatorul inclus. Lasă zona mai aproape de nas mai naturală – utilizează ce a rămas pe aplicator nu mai lua produs. Când forma este gata, piaptană sprâncenele cu o perie și retușează. Finisează machiajul cu un ruj roz deschis pe buze și pe obraji – noi adorăm batonul styler pentru machiaj THE ONE.