4 beauty sfaturi pentru sezonul festiv

Sezonul magic al petrecerilor este oficial deschis în fața noastră! Petrecerile de Revelion, cinele festive cu familia și întâlnirile improvizate cu prietenii ți-au completat deja calendarul. Atunci când nu ai mult timp să te pregătești și vrei să economisești energie pentru petrecerea în sine, sfaturile noastre care te vor face să strălucești în fiecare seară sunt aici pentru a te ajuta.

1. Adaugă strălucire

O piele strălucitoare este în fruntea listei de dorințe pentru machiajul de sărbătoare. Dar atunci când o petrecere urmează alteia și continuă zi de zi, poate duce, de asemenea, la deshidratarea pielii. Și atunci despre ce fel de strălucire putem vorbi? Pentru a evita uscăciunea și pentru a te asigura că pielea ta arată radiant, îți oferim soluția perfectă și simplă: o mască hidratantă înainte de petrecere!  Mai întâi, curăță bine pielea cu peeling-ul de reînnoire a feței de la NovAge. Aplică apoi masca de noapte cu efect de regenerare intensivă NovAge și las-o să acționeze peste noapte, astfel încât să te trezești dimineața cu o piele relaxată, care te va face să te simți bine și îi va inspira pe ceilalți toată ziua și toată seara.

Dacă, totuși, ajungi acasă prea târziu și nu mai ai timp sau energie pentru un astfel de tratament, masca facială din bioceluloză, cu niacinamidă și extracte de centella NovAge Proceuticals îți va hidrata instantaneu pielea și o va umple de strălucire. După ce ai îndepărtat masca, îmbunătățește efectul cu un tratament la rece, de exemplu, se pot folosi cuburi de gheață.

2. Selfie-uri fără luciu în plus

Acum că ai obținut acea strălucire perfectă a pielii, este timpul să te gândești la cum vei arăta în fotografii. Desigur, vrei ca pielea ta să strălucească, dar nu atât de mult încât să se observe un luciu inestetic. Pentru acea strălucire radiantă atât de importantă, trebuie doar să aplici câteva picături de iluminator Illuskin în fondul de ten. Este important să pudrezi apoi fondul de ten. Aplică pudra GG pe zona T: fruntea, nasul și centrul bărbiei. În acest fel, vei evita cu siguranță un luciu gras, chiar și în cazul fotografiilor cu bliț. Dacă ai pielea grasă, trebuie să fii foarte atentă la strălucire. Aplică puțin iluminator lângă colțul exterior al ochiului, în loc să aplici pe toți pomeții. Sau folosește produse pe bază de pudră, cum ar fi perlele bronzante Giordani Gold.

3. Sclipire misterioasă

Nimic nu surprinde mai bine spiritul festiv decât sclipiciul! Decembrie este momentul perfect pentru a scoate din adâncurile trusei de machiaj fardurile de ochi și luciul de buze preferate. Dar, folosește-le moderat! Aplică un pic de fard de ochi The One în mijlocul pleoapei și un pic de sclipici de-a lungul liniei genelor. Și nu uita de manichiura ta: ojele cu efect metalizate de la The One îți vor completa look-ul radiant.

4. Final festiv

Nu subestima niciodată rolul parfumurilor în crearea unei atmosfere festive. Acordă preferință apei de parfum sau parfumurilor care sunt mai profunde, mai persistente și mai subtile decât apa de toaletă obișnuită. Cu cât parfumul este mai concentrat, cu atât mai puternică este impresia pe care o faci asupra celor din jur.

În acest sezon festiv, must-have absolut este noua aromă GG Good as Gold. Aceasta este construit în jurul acordului exclusivist «Shining Gold», care combină fleur d'orange cald și șofranul picant - un ingredient prețios numit chiar aur roșu. Parfumul unic, senzual și profund va dăinui pe piele până la 8 ore și te va învălui într-o strălucire aurie unică.

Text: