Angelică sau rebelă?

Încearcă să fii angelică și rebelică în acelaș timp. Descoperă noile look-uri cu THE ONE Colour Stylist Ultimate 5-in-1 Ultra Cream Lipstick. Fii deosebită! Cele 6 nuanțe perfecte, de la nude delicat la roșu îndrăzneț, te vor ajuta să faci, exact acest lucru.

Rujurile noi THE ONE Colour Stylist sunt ușor de aplicat, au o textură moale ce oferă o aplicare mai catifelată. Textura cremoasă hidratează, reginerează și oferă volum natural buzelor.

Fie că ai pielea mulată sau deschisă la culoare, ești brunetă sau blondă, uită că fiecare fată are nevoie de o nuanță "personalizată". Este un mit! Acum în vogă e să fii diferită.

Vezi cum nuanțele de ruj îți pot transforma look-ul.

Începem cu nuanțele de bază.

43279 Divine Toffee  - oferă buzelor o finisare maro deschisă,care va fi potrivită în orice situație. În acest machiaj,evitată marginile clare și treci puțin dincolo de contur. Acest moment adaugă o notă de grație și delicatețe aspectului. 

43280 Ladylike Nude - Se potrivește atât cu machiajul de zi, cât și cu cel de seară. Folosesc umbre de aceiaș nuanță caldă ca și cea a buzelor.Combină și fardul de obraz, folosind nuanțe de maro sau piersică în loc de roz.

43281 Decent sienna - redă un aspect neobișnuit buzelor tale prin nuanța maro.

Intensitatea acestei culori poate fi reglată. Aplicarea cu vârful degetelor are ca rezultat o acoperire foarte ușoară, potrivită pentru o întâlnire de afaceri sau o plimbare în oraș, dar pentru un aspect mai vibrant, aplică produsul cu o pensulă sau direct pe buze. 

43282 Flaunt Chili – O nuanță roșie care va transforma orice look. Să accentuezi doar ochii sau doar buzele este din nou un mit! O coafură prinsă la spate și nuanțele naturale de maro pe ochi pot ajuta la echilibrarea look-ului fără a-l face să pară provocător. 

43283 Bragger Rose - O nuanță îndrăzneață și atrăgătoare, care va contribui la crearea unui aspect sofisticat. Această nuanță poate fi folosită și ca fard de obraz.

Pentru a purta un ruj îndrăzneț, amintește-ți regula de bază - un ten uniform! Fondul de ten, corectorul și pudra vor fi de ajutor. 

43284 Unruly Plum Este o nuanță frumoasă și intensă de fructe de pădure care oferă un look îndrăzneț și nu te lăsa neobservată. Această opțiune de machiaj te va face să arăți rebel și elegant. În funcție de intensitatea aplicării, rujul este potrivit atât pentru un look discret, cât și pentru unul mai glam. 

Fii deosebită! Încearcă toate nuanțele rujurilor în ediție limitată THE ONE Colour Stylist Ultimate