Pas cu pas: Oversize Eyeliner

Cu siguranță ați văzut pe internet destule lecții online cum să faci săgeți corecte și, desigur sper că ți-a reușit. Așa că astăzi vă vom împărtăși ceva special: vă arătăm cum să faceți oversize eyeliner pentru un garantat efect minunat!

1. CREIONUL 

Începe prin a aplica creionului de ochi negru pe partea superioară a genelor. Acest lucru va face ca genele tale să pară mai dese.

2. SĂGEȚILE

Acum, folosind un eyeliner, trasează o linie pornind din colțul extern al ochiului. Linia ar trebui să fie mai sus pentru un unghi mai pronunțat. Ar mai ușor dacă ai începe să-l desenezi din direcția opusă – din colțul exterior al ochiului.

3. UNGHIUL

Acum trasează a doua linie, care va forma un triunghi la început. Această linie ar trebuie să se depășească linia pleoapei superioare.

4. CULOARE

Umple spațiul dintre linia genelor și a doua linie cu același eyeliner. Asigură-te că aplici suficient produs, pentru a obține o linie finală, precisă, plină de culoare, fără spații goale.

5. RIMELUL

Pentru a adăuga intensitate machiajului și privirii aplică rimel.

6. CONCEALER

Dacă în timpul machierii ți s-a întâmplat să întinzi puțin rimelul nu te îngrijora! Ia o pensulă și puțin concealer pentru a șterge orice pată și a păstra forma perfectă.

Gata! Tocmai ai obținut un machiaj neobișnuit și minunat!

Click aici, pentru a vedea tutorialul video.


Text: Foto: John Buddee Hair & Makeup: Åsa Östergren