Moduri dovedite pentru a începe o zi minunată cu rutina de dimineață

Un început corect al zilei, este cheia succesului pentru a avea o dispoziție bună și pentru a arăta fenomenal. Iată trei moduri dovedite științific pentru a face din rutina de dimineață cheia succesului și pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

1. Încearcă să te trezești mereu la aceeași oră!   

Oamenii sunt ostatici ai obiceiurilor lor, așa că, punând deșteptător la aceeași oră, ne obișnuim corpul să se odihnească. La urma urmei, știm cu toții cât de bine ne simțim când, în sfârșit, avem parte de un somn bun, nu-i așa? Amintiți-vă acest lucru de fiecare dată când simțiți nevoia să amânați alarma. Somnologii recomandă să vă treziți întotdeauna la aceeași oră sau să încercați o tehnică de restricție a somnului bazată pe cercetări pentru a trata insomnia.

Având în vedere că, probabil, trebuie să începeți munca sau studiile la aceeași oră în fiecare zi, alegeți o oră care să se potrivească ritmului dumneavoastră și care să vă favorizeze starea de bine. Nu ne referim doar la zilele săptămânii, ci și la weekenduri. Așadar, alegeți o oră la care să vă treziți în fiecare zi și încercați acest regim timp de o lună sau două. Înainte spre o dimineață fericită!

2. Un mic dejun sănătos este un ritual de dimineață esențial! 

Un mic dejun delicios și sănătos este baza pentru un început de zi bun. Nu numai că vă va da suficientă energie pentru următoarea masă, dar vă va oferi și timp pentru a reflecta. Așa că, puneți telefonul deoparte și concentrați-vă pe mâncare. Marlene Nordlander, expert în alimentație sănătoasă Wellness, a declarat:

"Cred că micul dejun este una dintre cele mai plăcute mese! Îmi îndreaptă ziua în direcția cea bună. Oamenii de știință au demonstrat că micul dejun are efecte pozitive asupra funcțiilor cognitive, adică asupra concentrării, funcțiilor executive și memoriei. Unii cercetători sugerează chiar că săritul peste micul dejun poate duce la obezitate. Pentru a oferi organismului tău nutrienții de care are nevoie, ar trebui să optezi pentru proteine și fibre. Printre acestea se numără ouăle, produsele lactate, fructele și fructele de pădure, pâinea integrală sau cerealele! Știu că pentru unii oameni este dificil să mănânce dimineața. În acest caz, ar fi mai ușor să consumați un smoothie la micul dejun. Încercați un smoothie pe bază de lactate (sau alternative vegetale) cu fructe și cereale. De asemenea, puteți adăuga niște pudră de proteine, cum ar fi preferatul nostru Wellness de la Oriflame Protein Blend sau Natural Balance Shake."

img-1 - 3 Scientifically Proven Ways to Get a Morning Routine That Makes You Happy.jpg

3. Ora de machiaj!

Rezervă-ți puțin timp pentru machiaj dimineața și vei începe să te simți mai încrezătoare. Felul în care arătați este strâns legat de felul în care vă simțiți, așa că alegeți produse care vă vor oferi rezultate perfecte și care sunt testate în timp. Vor fi un mod minunat de a începe ziua. Fondul de ten Giordani Gold Pure Úforia SPF 35 nu este doar plăcut de aplicat, ci vă va face și pielea să strălucească din interior. Structura moleculară unică este concepută de oamenii de știință pentru a vă face să vă simțiți fericită atunci când o aplicați. În plus, datorită SPF-ului din formulă, pielea este bine protejată de soare.

Așadar, am explorat trei moduri super simple de a-ți face dimineața un pic mai bună!