Îngrijirea buzelor: Cum să obții buze perfecte pentru vară

Dacă buzele tale sunt uscate după trecerea sezonului rece, iată cum le poți readuce într-o formă perfectă pentru toate situațiile dificile de pe durata verii!

Hidratează!
Deshidratarea este o cauză obișnuită a buzelor uscate, mai ales în timpul verii, când transpirăm foarte mult, de aceea, asigură-te că ai mereu la îndemână o sticlă cu apă! Adorăm să punem felii de fructe răcoritoare și ierburi aromate în apă pentru a-i conferi un plus de aromă (și, bineînțeles, pentru a ne bucura de o gustare de fructe, dacă simțim nevoia să ronțăim ceva!).

Curățenia de primăvară
Când a fost ultima dată când ți-ai exfoliat buzele? Daca răspunsul tău este vara trecută, atunci e timpul pentru o curățenie de primăvară! Buzele tale au pielea mai subțire decât restul corpului, și dacă stratul de celule moarte se acumulează mai mult decât este cazul, buzele pot deveni uscate, deoarece va fi mai dificil ca acestea să rețină umiditatea. Un exfoliant luxos cu zahăr te va ajuta să înlături celulele moarte și să obții buze moi și catifelate, la fix pentru (flirturile din) sezonul verii.

Oferă-le puțină iubire
Buzele noastre se usucă adeseori din diferite motive. Nu contează că e cald, frig, sau că am băut o cantitate considerabilă de apă, de parcă am fi traversat deșertul Sahara, acestea se pot usca dacă nu le oferim o îngrijire adecvată. Totul se poate transforma într-o adevărată dramă! Pentru a-ți menține buzele într-o stare optimă, echipează-te cu un balsam nutritiv sau cu trei dacă este cazul, pe care să îl (le) porți în poșetă, pentru a te bucura de buze moi, perfecte pentru sărutat, pe toată durata zilei.

Buze perfecte
Chiar dacă te relaxezi la tine acasă sau călătorești spre destinații demne de invidiat, vara reprezintă anotimpul perfect pentru a-ți face o nouă poză de profil. Adoptă zâmbetul potrivit și conferă buzelor un aspect demn de o astfel de poză cu un balsam sau gloss pentru volum, pentru un aspect mai plin și mai voluptuos. Ce și-ar putea dori mai mult fetele? Aplică puțin pe buze, ori de câte ori acestea au nevoie de un aspect mai atrăgător.

Adaugă un plus de culoare
Vara avem nevoie de mai multă culoare! Rujul îmbunătățește în mod natural forma buzelor și poate conferi o iluzie de buze mai pline. Indiferent dacă optezi pentru o culoare roz bombon sau roșu aprins, acesta va face întotdeauna buzele tale irezistibile!

Text: Foto: Oriflame