Cum să alegi rimelul pentru gene după periuță

Cel mai important în mascaraua pentru gene (în afară de formulă) — este periuța. Anume de forma acesteia depinde, vor fi oare genele tale lungi, îndoite, voluminoase și separate.

Problemă: gene drepte
Efectul dorit: forma rotunjită și expresivitate

Ai nevoie de: perie cu fire de diferite lungimi și îndoiri. Mascara legendară 5-în-1 Wonder Lash XXL  cu o bază rigidă și fire moale (bazată pe tehnologia patentată Dual Core) conferă volum, lungime, îndoire și separare. Formula cu tehnologia Pro Lash pe baza de ulei de nucă de cocos previne pierderea de proteine și contribuie la creșterea genelor. Super-Inovație!

Problemă: gene scurte și subțiri 
Ai nevoie de:
periuță siliconică cu fire de diferite lungimi și îndoiri. Mascara ce conferă efectul genelor false The ONE Hypnotic Depth  ajută să scoți în evidență genele superioare și cele inferioare, conferă cu 18 la sută mai mult volum. Alege între două nuanțe aprinse — negru clasic și albastru închis. 

Problemă: gene scurte și drepte
Efectul dorit:
lungime și volum
Ai nevoie de:
perie spirală și formula fibră cu microfibre. O astfel de periuță o poți găsi în rimelul ultra-extensibil The ONE Instant Extensions. Aceasta conferă genelor cu 74 la sută mai mult volum printr-o singură atingere, se usucă rapid, genele fiind bine definite, fără a se lipi. În rezultat, obții efectul genelor extrem de lungi, ca după alungire  - în doar câteva secunde!

Problemă: orice tip de gene
Efectul dorit:
soluție universală
Ai nevoie de:
super-mascara pentru gene Giordani Gold . Polimerii scurți și lungi alternanți îți ajută la vopsirea ușoară a tuturor genelor fără a le lipi, îngreuna sau crea orice disconfort. Ideal!

Text: Foto: Oriflame