Cum să alegi mascara după perie

Cel mai important lucru la macara (în afară de formulă) este peria. Forma periei este cea care determină dacă genele tale vor fi lungi, arcuite, voluminoase și separate.

Problemă: gene drepte

Efectul dorit: arcuire și expresivitate

Ai nevoie de: o perie ce îți va asigura gene curbate (Mascara Giordani Gold volum extrem)

Periuța unică Fortemente în formă de valuri ridică genele cu până la 8°, în timp ce formula durabilă ajută la menținerea curburii pe tot parcursul zilei. În plus, mascara are grijă și de genele tale: complexul de întărire Lash Reveal hrănește, îngroașă și prelungește viața genelor tale.

Problemă: gene scurte și subțiri

Efectul dorit: efect de gene false

Ai nevoie de: o perie pufoasă, cum ar fi Mascara pentru volum THE ONE Tremendous și Mascara THE ONE Tremendous Fierce, sau cu perie curbată (Mascara The ONE Lash Extension).

Dacă dorești un plus de volum, alege rimeluri cu perii mari, peria sa preiau mai mul produs și îți permite să îl stratifici până la efectul dorit. Mascara clasică Tremendous îți oferă un efect de volum extrem, în timp ce sora sa din tub negru îți permite să creezi un machiaj la modă, cu accent pe colțul exterior al ochilor.

O altă variantă a efectului de gene false este lungimea extremă. Este perfect dacă ai gene voluminoase, dar dorești să adăugi lungime. Perii dublu stratificați ai periei Lash Extension și forma curbată a periei îți permit să prinzi și să ridici genele de la bază, sporind lungimea și fără a lăsa cocoloașe.

Problemă: gene scurte

Efectul dorit: lungime și volum

Ai nevoie fie de o perie plată (Mascara Giordani Gold Angel Caress), fie de o perie cu două tipuri de peri (Mascara 5-în-1 THE ONE Wonder Lash XXL).

Peria plată a rimelului Giordani Gold Angel Caress pare neobișnuită, dar vei fi surprinsă de cât de ușor și confortabil este să îți vopsești genele de la rădăcină. Rezultatul este o lungime de până la +77%, precum și o separare perfectă.

Dacă vrei să oferi mai mult volum genelor tale scurte, asigură-te că alegi rimeluri care combină atât extensia, cât și volumul și, de asemenea, au o perie universală care poate oferi ambele efecte simultan genelor tale. Periuța Wonder Brush exclusivă a mascarei Wonder Lash XXL, cu tehnologia patentată Dual Core, cu peri tari și peri moi de diferite lungimi, mărește volumul genelor, le separă și le conferă o arcuire magnifică. Rezultatul: un volum de până la 19 ori mai mare, o lungime cu până la 51% mai mare.

Problemă: orice tip de gene

Efectul dorit: soluție universală

Ai nevoie de: o perie de mărime medie, dreaptă (Mascara Giordani Gold Iconic Grand) sau ușor curbată (Mascara 5-în-1 THE ONE WonderLash).

Pentru genele necomplicate, adaugă doar puțin volum, lungime și arcuire, precum și o culoare de negru intens. Căută perii clasice: sunt ușor de aplicat și îți permit să variezi efectele. Mascara Giordani Gold Iconic Grand este un exemplu excelent, un astfel de produs crește în mod vizibil lungimea și volumul, iar datorită formulei persistente va dura toată ziua. Dacă o perie ușor curbată este mai confortabilă pentru tine, mascara noastră Wonderlash este soluția perfectă: 5 efecte într-unul singur!

Text: Foto: Oriflame