Aroma pentru Anul Nou

Alegerea cadourilor pentru cei apropiați și rude, ați făcut deja meniul pentru masa festivă, căutați cea mai frumoasă rochie și pantofi, rezolvați probleme la domiciliu și la serviciu - decembrie zboară ca într-un vis. Ia o pauză. Ce vrei mai exact? Dacă un parfum nou, avem patru opțiuni.

APA DE TOALETĂ SI MAGNIFIQUE!
Flaconul rotund stă perfect în palmă. Scoți capacul, faci câteva pulverizări, inspiri parfumul și zâmbești: ceea ce ai nevoie. Aerul rece de afară este tratat sub mirosul cald de condimente de la patiseria din apropiere, care e adus dimineața.
Parfumierul Annik Menardo a vrut să ne spună o poveste despre weekend-ul parizian de Crăciun. Și ei i-a reușit: aroma Si Magnifique! are note dulci, arată grațios și te îndrăgostești instantaneu de el.

Note: bergamotă, trandafir francez, migdale.
Tip: fructal, oriental, vanilie.
Completați look-ul cu colierul colecției „Volan Black Stone”: colier și brățara din metal auriu cu pietre încrustate de culoare neagră și un set de trei inele.

APA DE PARFUM SO FEVER HER
O poțiune de dragoste, un elixir magic, o provocare într-un flacon - acest parfum este luat la modul serios. O atingere trecătoare, un aspect casual și aerul este electrificat. Pentru tentația și ispita parfumului e responsabil parfumierul francez Vincent Schall. Probabil îți amintești și alte arome My Red, So Fever Her — o nouă interpretare a ispitei în spiritul "50 de nuanțe de gri".

Note: floare de ghimbir, coacăză neagră, sandal.
Tip: oriental, lemnos, vanilie.
Pentru a completa look-ul tău ispititor, adăugați accesorii stil vintage. Ți se va potrivi colecția Volan Classic (colier, cercei și inel). Formele clasice de țesut și pietre verzi mari cu inserții de cristal vor arăta gravitatea intențiilor.

APA DE TOALETĂ NORTHEN GLOW
Ce se vede pe cer? Blițurile multicolore răfuiesc sufletul și amintesc de un vis mult uitat de călătorie. Ieși la balcon în timpul unei petreceri de Crăciun, cu un pahar de șampanie, eșarfa lungă abia atinge pielea goală, rochia de mătase strălucește și clipește la atingere, liberatatea e aproape.își dorești să vezi luminile nordice. Din reverie te va trezi focurile de artificii și stele și cerul plin de culoare. Acum cu siguranță toate visurile ți se vor îndeplini.

Note: alune, trandafirul «Sultan», moscul de catifea.
Tip: floral, fructat, lemnos.
Simte magia luminilor nordice cu acceași colecție „Northern Glow” (cercei și geanta-plic) și Setul Northern Glow.

APA DE TOALETĂ ECLAT FEMME
Totul merge conform planului: se pun limite de lucru, se cumpără bilete, se face un jurnal pentru 2018 organizat pe săptămâni, sau chiar pe zile. Anual deveniți mai puternice, iar farmecul natural, feminitatea și lucrul în afaceri fac minuni. 
«Compoziție de parfum care păstrează patrimoniul mărcii Eclat, a rămas la fel, dar sunetul de note tradiționale a crescut datorită unei concentrații mai mari de aromatizatori. Parfumul în sine a devenit mai rezistent», — declară parfumierul Marie Salaman.

Note: jasminul arab, manadrin, sandal.
Tip: floral, lemnos.
Timpul e al tău: alege ceasul din colecția „Elegance” și organizează-ți fiecare minută!

Text: Foto: Oriflame