Dragostea față de sine: 5 sfaturi simple

Facem o sumedenie de lucruri zilnic, dar deseori ignorăm cel mai important — grija de sine. Pentru a trăi viața din plin, include-te în ordinea de zi a priorităților zilnice.

RENUNȚĂ LA CRITICĂ
Uneori, cel mai aprig dușman al tău ești tu însuți. Te critici prea dur pentru eșecurile, înainte chiar ca alții să le fi observat. Ai nevoie să schimbi urgent tonul dialogului lăuntric! Permite-ți slăbiciunea de a greși. Fără greșeli nu există dezvoltare.

MIȘCĂ-TE MAI MULT
Exercițiile fizice —este calea directă spre sănătate și stabilitate emoțională. Este simplu să-ți oferi puțină dragoste: mișcă-te, savurează acest proces și bucură-te de rezultat! Practică sportul nu doar de dragul unei siluete perfecte, ci din simplu motiv, că aceasta îți aduce plăcere. De îndată ce schimbi motivația, va dispărea opunerea - exercițiile vor fi percepute ca o recompensă, nu o pedeapsă.  

ANALIZEAZĂ ȘI ÎNȚELEGE
Când capul e plin de idei, permite-ți o scurtă pauză de la ecrane și fluxuri nesfârșite de informații. Relaxează-te. Observă procesele care decurg în jur. Când ești în drum, observă chiar și cele mai mici detalii - acordă atenție frunzelor, copacilor și copiilor care se joacă. Fii prezent aici și acum. După, îți vei aminti anume aceste momente, iar nu pozele editate perfect pe Instagram. 

FĂ ALEGEREA CORECTĂ
Ciocolată la cină — poate uneori este o manifestare a iubirii de sine. Dar cu siguranță nu pentru o distanță lungă. Alegerea în favoarea unui "Vreau" momentan,deseori, ne lasă singuri cu un portmoneu gol și o stare precară a sănătății. Renunță la ultimul pahar de vin și cheltuie banii pentru lucrurile de care într-adevăr ai nevoie, în loc de unele achiziții impulsive nepractice. De dragul viitorului!

PĂSTREAZĂ ECHILIBRUL
«Ordinea de zi» — sună monoton, dar anume el este cel, care îți permite să nu uiți de obiectivele tale, să urmezi un plan nutrițional corect sau să practici sportul. Creează-ți o viață, la care visezi — anume aceasta este o manifestare a iubirii de sine. Formează-ți noi obiceiuri: un mic dejun sănătos în fiecare zi,  aditivi alimentari folositori и , mișcarea zilnică și hobby, care te fac fericită. Te îmbrățișăm!

Text: Foto: Oriflame