Ingrediente naturale pentru păr

Află care sunt ingredientele naturale care te vor ajuta să ai un păr sănătos și frumos de la natură!

Îngrijire de bază

Neted, ascultător, necesită spălare o dată la câteva zile și nu se încâlcește – părul te încântă și vrei să îi păstrezi frumusețea. Caută în compoziție produsului extractul de mușețel ca o componentă universală bogată în vitamine, acizi grași (de exemplu, nicotinici) și minerale: tratează atât părul, cât și scalpul. Un alt prieten bun este avocado, o sursă puternică de acizi grași. Vitaminele B și E din uleiul și extractul de avocado hrănesc scalpul, accelerează crește rea părului și îi restabilesc structura.

Alegerea noastră: șampon 2 – în 1 pentru toate tipurile de păr cu extract de Avocado și mușețelmască smoothie hrănitoare cu extract de avocado pentru toate tipurile de păr, ulei pentru corp și păr cu extract de avocado.

Păr uscat

Păr fragil și vârfuri despicate – sunt principalii dușmani ai părului uscat, dar produsele moi cu ingrediente nutritive te vor ajuta să păstrezi lungimea părului. Uleiul de nucă de cocos conține acid oleic, care îmbunătățește metabolismul lipidelor, oferă strălucire și acid caprilic pentru a normaliza pH-ul scalpului. Proteinele din grâu conțin peptide protectoare care pătrund adânc în structura părului, întărindu-l și restabilindu-l, iar extractul din banană umple părul cu umiditate și ajută la îngrijirea acestuia din interior.

Alegerea noastră: produsele Love Nature pentru păr uscat cu extract de grâu și nucă de cocos, mască smoothie hidratantă pentru păr uscat cu banană.

Scalp gras

Uită de un duș fierbinte, masează-ți scalpul și nu-l usca cu agenți agresivi, astfel activitatea glandelor sebacee va fi doar mai mare. Printre componentele produselor cosmetice de îngrijire, căutați surse de acizi din fructe – de exemplu, uleiul esențial de lămâie, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și hidratante. Un tratament clasic pentru scalpul gras este extractul de urzică cu proprietăți tonice, mineralizante și astringente care ajută la reducerea semnificativă a conținutului de grăsimi.

Alegerea noastră: Şampon pentru păr gras cu extracte din urzică şi lămâie Love Nature.

Mătreața

Este posibil că știi că uleiul de arbore de ceai este eficient împotriva acneei, dar, de asemenea, acest ingredient originar din Australia este cunoscut și ca un ingredient natural anti-mătreață și iritant al scalpului. Caută în componența șamponului: reîmprospătează scalpul, calmează și împiedică mătreața să se întoarcă.

Alegerea noastră: Şampon anti-mătreaţă cu ulei din arbore de ceai şi extract din brustrure Love Nature

Păr vopsit

Acum două săptămâni după ce ai vizitat salonul de frumusețe ai privit în oglindă o blondă luxoasă sau o roșcată îndrăzneață, dar astăzi șuvițele s-au decolorat, culoarea a devenit mai puțin saturată, iar părul a devenit foarte fragil. Îngrijirea prea hrănitoare accelerează spălarea culorii, ne hrănitoare – usucă părul. Aveți nevoie de îngrijire ușoară, dar eficientă, cu extracte naturale. Rodia, de exemplu, este bogată în antioxidanți și conține substanțe active care păstrează culoarea în structura părului, ajută la menținerea saturației culorii și strălucirea sănătoasă a părului. Extractul de mango întărește părul pe toată lungimea, reface stratul protector și ajută la menținerea hidratării.

Alegerea noastră: produsele Love Nature pentru păr vopsit cu extract de rodie și ovăz , mască smoothie pentru păr vopsit cu extract de mango

Text: Foto: Oriflame