3 exerciții simple pentru antrenament la birou

Vom spune cum să găsiți timp pentru antrenament între e-mailuri nesfârșite, întâlniri și apeluri.

1. GENUFLEXIUNI
Stai lângă un scaun și pune picioarele puțin mai largi decât umerii. Ridică mâinile în fața ta, privește înainte și începe să te așezi pe scaun. Efectuează încet exercițiile, simte tensiunea în picioare și asigură-te că șoldurile și gambele formează un unghi drept, iar șoldurile sunt paralele cu podeaua. Ține spatele drept și respiră: efectuează așezarea inspirând, reține respirația timp de 2-3 secunde și ridică-te expirând. Repetă acest exercițiu de 12 ori. 

2. FANDĂRI INVERSE

Pune scaunul în spatele tău și pune pe el un picior, așa cum se arată în imagine. Asigură-te că genunchii sunt drepți, și efectuează fandări. Fii atent, ca mișcările să nu îți provoace dureri. Repetă acest exercițiu de 12 ori pentru fiecare picior.

3. FLOTĂRI INVERSE CU SCAUNUL

Întoarce-te cu spatele la scaun, pune palmele pe margine cu degetele înainte la o distanță de lățimea umărului, pentru a o folosi ca suport. Scaunul trebuie să fie stabil, antebrațele — perpendiculare podelii, coatele strânse la corp. Și începe flotările: la expirație înapoi, la inspirație - înainte. Privește înainte, fără  mișcări bruște, repetă de 12 ori.

Text: Foto: Oriflame