Îngrijirea pielii conform tendințelor moderne: de ce produsele de cărbune de lemn au capturat industria frumuseții.

Descriem modul, în care cărbunele s-au dovedit a fi o soluție simplă și naturală pentru problemele răspândite ale pielii, care sunt incluse în seria North for Men Urban și de ce merită să le încercați.

CE ESTE ASTA?
Cărbune de lemn — un component absolut natural. Ramurile și frunzele trec prin procesul de carbonizare - adică sunt saturate cu dioxid de carbon. Datorită acestui fapt, la suprafață se formează o mulțime de micropori. O asemenea structură mărește suprafața de absorbție și face cărbunele un absorbant de neegalat.

DE CE MERITĂ SĂ-L FOLOSIȚI?
Datorită proprietăților sale absorbante, carbunele se descurcă excelent cu curățarea pielii. El acționează ca un magnet asupra oricărui tip de impurități, pătrunde în adâncimea epidermei, precum și îndepărtează celulele moarte ale pielii.

DESPRE ÎNGRIJIREA PIELII?
Testosteronul - principalul hormon masculin - stimulează producția de sebum. Din păcate, acest lucru creează un mediu ideal pentru apariția acneei. Adăugați la aceasta transpirația crescută - pielea bărbaților este înalt predispusă la înfundarea porilor.

Dar, după cum am menționat anterior, cărbunele de lemn sunt făcute literalmente pentru a le curăța! Săpunurile, gelurile pentru bărbierit și alte produse tradiționale de îngrijire a pielii pot usca și să-i lipsi pielea de cantitatea necesară de grăsime. Pe când produsele de curățare cu cărbune de lemn în compoziția sa    curăță pielea în profunzime, fără a o usca sau deshidrata. Nu e nevoie să ne mulțumești! 

CE VEȚI RECOMANDA?
Vrei să încerci produsele cu cărbune de lemn? Începe cu seria North for Men Urban . Aceasta include  soluție universală de spălare    я  (pentru pielea feței și a corpului, și pentru păr), spuma de ras  și săpun.

Text: Foto: Oriflame