Cum să obții trei titluri într-un an: un interviu cu familia Kukushov

Ce este mai important: motivația sau un plan clar de acțiuni? Cum să inițiezi o afacere? Cum să stabilești obiective ambițioase și să fii încrezut pe sine? Citește interviul cu Directorii Executivi Olga și Victor Kukushov și fură idei pentru ideea ta de succes.

Ați obținut atât de rapid funcția de Directori executivi. Acum, având experiența, puteți evalua, ce a fost cel mai important?
Cel mai important, este, probabil, comunicarea cu oamenii. Nu impunem oferta noastră de afaceri, adesea în cursul unei conversații, persoana devine interesată în ceea ce facem. Recrutarea ar trebui să fie la fel de naturală pentru tine ca și periatul dinților dimineața. În fiecare zi fă cel puțin o înregistrare și învață partenerul să facă același lucru. 
Primiți o nouă înregistrare și ce urmează? Cum lucrați cu începătorii, există vreo modalitate eficientă?
Exemplul personal și dezvoltarea continuă —este ceea ce  ne ajută să mergem înainte și să îi îndrumăm pe alții. Organizăm diferite training-uri pentru a dezvolta noi abilități într-o echipă și pentru a forma o nouă viziune. Adaptăm începătorii la recrutare prin chat-ul "câte trei" în rețelele sociale cu prietenii, demonstrând, astfel, modul de desfășurare a dialogurilor și elaborarea principalelor obiecții. Următorul pas este obținerea de noi cunoștințe despre recrutarea pe o piață rece. Începătorul practică diferite metode și obține primele înregistrări pe baza cunoștințelor și abilităților partenerilor cu o vastă experiență și profesionalism.


Ce este mai important: un sistem clar de acțiuni sau motivarea echipei, sursă de inspirație?
Sistemul —este un aspect obligatoriu, dar fără motivație acesta nu va funcționa. Este important de a găsi, în mod constant, ghiduri informative pentru sentimentul de drive în echipă, de a felicita cu noi niveluri și realizări, de a invita vorbitori cu experiență, pentru a discuta despre succesele partenerilor. Un aspect la fel de important este lucru asupra ta. Studiem o mulțime de materiale noi și îmbunătățim, în mod constant, metodele de dezvoltare ale afacerii, împărtășim cunoștințele și tehnicile echipei.
Și care a fost motivația Dvs. personală pentru a obține un astfel de succes?
Ne place ceea ce facem. Mai mult ca atât, avem trei copii, care sunt pentru noi — cel mai puternic stimulent pentru a avansa. Ne dorim să le oferim ceea, de ce nu am avut noi parte: o educație bună (probabil in străinătate), libertatea de a alege și libera circulația datorită cunoașterii limbilor. Și, mai e ceva la mijloc, ne dorim să educăm o pleiadă de lideri de TOP de nivelul directorului de diamante și mai sus.
Imaginați-vă că acum, înaintea Dvs. sunt oameni la început de cale. Ei își doresc să atingă nivelul Dvs., dar nu știu cu ce să înceapă. Ce sfat puteți să le dați?
Determinați BNAT - un obiectiv ambițios mare arogant. Divizați-l  în etape, scrieți obiective pentru 5 ani, apoi pentru 3 ani, apoi pentru un an, un catalog și pentru fiecare zi! Și urmați zilnic, cu strictețe, sarcinile propuse. Luați totul în mâinile voastre, nu așteptați momentul potrivit  - el este aici și acum.
Text: Foto: Oriflame