Scoatem masca: pregătire pentru un eveniment important în 2 săptămâni

Fiecare fată vrea să sărbătorească Anul Nou complet înarmată. Pentru a evita după ce ți-ai dat jos machiajul să te ascunzi după o mască de carnaval toată vacanța – fii atentă la îngrijirea feței. Urmărește calendarul nostru de ritualuri de frumusețe din decembrie și vei avea o piele frumoasă și strălucitoare de Revelion.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Pasul 1: soluția completă

Privește-te în oglindă cu atenție. Cum arată pielea ta? Ești complet mulțumită de ea? Sau există nuanțe pe care ai dori să le corectezi? Salonul suedez de îngrijire a pielii este brandul NovAge, îți oferă soluția completă pentru nevoile specifice ale pielii tale. Dacă îngrijirea zilnică a pielii încă nu a devenit un obicei, atunci acest punct este pentru tine.

Ridurile au devenit mai vizibile? Îți recomandăm NovAge Ecollagen Wrinkle Power , un bestseller Oriflame. Conține componente anti-age cu eficiență dovedită: peptide, acid hyaluronic cu greutate moleculară mica, celule stem vegetale, prebiotice marine și niacinamide. Ridurile sunt netezite cu până la 49% după prima utilizare, iar după o lună de utilizare regulată poți obține rezultate cu adevărat impresionante în lupta împotriva ridurilor.

Pasul 2: curs de curățare

Oboseala acumulată pe parcursul anului se reflectă pe piele: aceasta devine lipsită de culoare și aspră, metabolismul celular încetinește. Este timpul pentru o curățare profundă! Pielea va reuși să se regenereze timp de 4 săptămâni până la sărbători și te va încânta cu un ton sănătos și o textură fină. 

Noi îți recomandăm tratamentul avansat de peeling cu efect de reînnoire a pielii NovAge. Un tratament în doi pași cu alfa hidroxi acizi, ce asigură o micro-exfoliere eficace a stratului de celule moarte, îmbunătățește textura pielii, uniformizează tonusul și reduce imperfecțiunile.Pasul 3: adaugă doar apă

Pielea sănătoasă este pielea hrănită. Este important să bei suficientă apă: 1,5 litri de apă pe zi nu doar că hidratează, dar și, curăță. Doar apa pură ne poate curăța celulele de toxine. Cu câteva săptămâni înainte de vacanță, este mai bine să reduci consumul de cofeină, care ne deshidratează pielea.


Pasul 4: este vorba despre mască

Cu o săptămână înainte de noul an poți începe o pregătire temeinică. Măștile sunt considerate a fi unul dintre cele mai eficiente produse pentru îngrijire intensivă. Încearcă trucul nostru secret – curs săptămânal de măști din țesătură NovAge. Formula bazată pe extracte de celule stem vegetale și complexul Moisture-Boosting, neutralizează radicalii liberi, protejează pielea de stresul oxidativ, întărește bariera lipidică naturală, redă pielii o strălucire sănătoasă și tinerețe.

După un astfel de curs, tenul perfect este garantat.  

Pasul 5: magie de noapte

Tratamentele expres oferă un efect maxim cu efort minim. Cheia succesului sunt ingredientele active care acționează imediat. În ajunul sărbătorii, răsfață-ți pielea cu o mască de țesătură NovAge. Folosește-o ca etapă finală a îngrijirii de seară: masca sporește acțiunea serului și a cremei, hidratează și hrănește profund. Uleiurile exotice de inca inchi și capuacu vor calma și restabili pielea, în timp ce acidul hyaluronic va oferi suficientă umiditate pielii.


Ochi fermecători!

Este timpul pentru machiajul festiv. Pentru a netezi ridurile fine din regiunea pleoapei inferioare și pentru a uniformiza tonul pielii, folosește crema de ochi din gama noastră preferată NovAge. Toate cremele de ochi din această gamă conțin ingrediente de îngrijire ce hrănesc și hidratează pielea delicată. Iar particulele reflectorizante din ele îți vor împrospăta pielea instantaneu, chiar dacă în timpul zilei nu ai avut timp pentru odihnă.

Sfatul nostru: folosește crema de ochi cu o ustensilă pentru masajul ochilor pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a ameliora pungile.

Text: