Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Frumusețe sustenabilă în care poți crede

 

Ingrediente performante, sigure, responsabile  


Moștenirea noastră se află în natură - o respectăm și ne inspiră. În dezvoltarea de produse, acest lucru înseamnă utilizarea ingredientelor de origine naturală acolo unde este posibil, dar numai dacă acestea sunt performante, sigure și provin din surse responsabile.

 

Naturalețea formulării


Dezvoltăm formulări cu diferite niveluri de naturalețe, multe produse având 90% sau mai mult de origine naturală.

 

Respectarea biodiversității


Respectăm biodiversitatea, urmărind să folosim ambalaje din hârtie și carton 100% din materiale certificate FSC® sau reciclate.

Proveniență transparentă a ingredientelor


Asigurăm transparența în aprovizionarea cu ingrediente, profilându-le pe fiecare în funcție de origine, naturalețe și biodegradabilitate și incluzându-le doar pe cele care îndeplinesc standardele noastre stricte.

 

Angajament pentru formulări responsabile


Etica noastră ne ghidează să creăm produse biodegradabile, opțiuni certificate Vegan și formule bogate în ingrediente de origine naturală, cum ar fi Tender Care, acum 99,9% de origine naturală.

 

Sustenabilitate în domeniul ambalajelor


De asemenea, promovăm durabilitatea ambalajelor noastre prin creșterea conținutului de materiale reciclate, utilizarea unui număr mai mic de materiale, proiectarea în vederea reciclării și dezvoltarea de opțiuni de reîncărcare.

 

Formularea, fabricarea și livrarea în mod conștient


Ne aprovizionăm cu energie electrică 100% regenerabilă pentru toate fabricile și birourile noastre. Ne-am redus emisiile de gaze cu efect de seră cu 76% (în perioada 2010-2020).

 

Gestionarea proactivă a mediului


Gestionăm în mod activ ingredientele controversate, alegând să le eliminăm, să le limităm sau să le abordăm în cazul în care acestea ridică probleme de mediu, etice sau de siguranță, asigurându-ne că formulările noastre se aliniază cu valorile noastre.

 

Parteneriate semnificative


Ne asociem cu organizații de top cu valori similare pentru a ne strădui să realizăm schimbări pozitive: FSC®, RSPO™, RMI, FOS®, The Vegan Society™ și EcoBeautyScore Consortium.

 

Asumarea responsabilității pentru acțiunile noastre 


Oriflame a fost desemnată lider în domeniul climei în Europa. Ne raportăm anual riscurile și angajamentele legate de mediu, inclusiv în Raportul nostru de sustenabilitate.