Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 Produse în Coș
Points to spend in the

Sustenabilitate

Deoarece suntem din Suedia, natura are un loc cu totul special în inimile noastre. Face parte din noi și din modul în care trăim. Dragostea și respectul pentru natură se reflectă în pasiunea noastră pentru produse de frumusețe responsabile și angajamentul nostru pentru sustenabilitate.Pentru un viitor mai bun

Facem tot ce putem pentru ca produsele noastre de frumusețe și procesele de fabricație să fie mai sustenabile, concentrându-ne pe inițiative care ne ajută să protejăm mediul, să păstrăm pădurile și să avem grijă de oceane.


Conștienți de impactul asupra mediului


Reducerea emisiilor de CO₂ este o prioritate a noastră continuă pentru a reduce impactul nostru asupra mediului. Ne-am redus emisiile de CO₂ cu 48% în ultimii 10 ani (38.000 tCO₂e), datorită multor inițiative, inclusiv trecerea la 100% energie electrică, regenerabilă la toate fabricile și clădirile noastre. În plus, avem programe pentru a compensa 100% din emisiile rămase.

Prietenoși cu pădurile


În Suedia, creștem înconjurați de peisaje vaste de pădure verde, așa că avem o apreciere deplină pentru pădurile noastre și pentru resursele și ingredientele valoroase pe care le furnizează. Acesta este motivul pentru care 99% din ambalajele noastre de carton și hârtie sunt fie reciclate, fie din fabricile de hârtie certificate FSC™. De asemenea, plantăm și protejăm peste 6 milioane de copaci în fiecare an în cadrul programelor de reîmpădurire și conservare din întreaga lume, contribuind la protejarea climei noastre prețioase.

Frumusețe responsabilă cu apa


Apa este un ingredient cheie în formulele noastre cosmetice și în fabricarea acestora, așa că avem mare grijă să o folosim cu înțelepciune și, dacă este posibil, să folosim mai puțină. Din 2015 am redus consumul de apă din fabricile noastre per unitatea de produs cu 18%.