Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Sustenabilitate

Deoarece suntem din Suedia, natura are un loc cu totul special în inimile noastre. Face parte din noi și din modul în care trăim. Dragostea și respectul pentru natură se reflectă în pasiunea noastră pentru produse de frumusețe responsabile și angajamentul nostru pentru sustenabilitate.

Pentru un viitor mai bun

Facem tot ce putem pentru ca produsele noastre de frumusețe și procesele de fabricație să fie mai sustenabile, concentrându-ne pe inițiative care ne ajută să protejăm mediul, să păstrăm pădurile și să avem grijă de oceane.

Conștienți de impactul asupra mediului

Reducerea emisiilor de CO2 este o prioritate permanentă și reprezintă baza pentru o reducere globală a impactului negativ asupra mediului. În ultimii 10 ani, am redus emisiile de CO2 cu 76% (61.000 t CO2-eq.) = aceeași cantitate de CO2 este generată de 7,4 miliarde de smartphone-uri în timpul încărcării.

Energie electrică din surse 100% regenerabile în toate locațiile gestionate de Oriflame începând cu 2018.

Până în 2025, o proporție semnificativă din ambalajele de plastic ale Oriflame vor fi fabricate fie din materiale reciclate, fie din alte materiale ecologice.

Prietenoși cu pădurile

Până la 10 milioane de copaci mor în fiecare an în întreaga lume. Suntem implicați în proiecte de protejare și refacere a pădurilor din întreaga lume, din India și Indonezia până în China și Mexic96% din ambalajele noastre din carton și hârtie sunt fie reciclate, fie produse în fabrici de hârtie certificate FSCTM (certificat Forest Stewardship Council). 99% din hârtia utilizată pentru cataloagele Oriflame provine din surse certificate. Acesta este exact lucrul pe care îl putem împărtăși cu siguranță clienților noștri.

Frumusețe responsabilă cu apa

Apa este un ingredient cheie în formulele noastre cosmetice și în fabricarea acestora, așa că avem mare grijă să o folosim cu înțelepciune și, dacă este posibil, să folosim mai puțină. Din 2015 am redus consumul de apă din fabricile noastre per unitatea de produs cu 18%.

Încercăm să creăm produse fără apă, cum ar fi șampoanele solide, pentru a reduce și mai mult dependența noastră de apă. Până în 2025, vom lansa noi produse fără apă - acestea vor face parte dintr-o gamă de produse cheie.

Până în 2025, absolut toate produsele noi de îngrijire a pielii și de îngrijire personală vor fi fabricate cu formule biodegradabile.

Oriflame utilizează în producția produselor sale Omega-3 din surse aprobate de Friend of the Sea (FOS).