Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 Produse în Coș
Points to spend in the

Dezvoltare durabilă

Frumusețea este mai mult decât un aspect exterior atrăgător!

Ea înseamnă, de asemenea, să acționezi. Este foarte important să nu renunți la visurile tale , să ajuți oamenii, să faci lucruri frumoase și să ai grijă de planeta noastră. Credem că fiecare om poate să-și schimbe viața și să facă astfel lumea mai minunată. Împreună vom putea schimba lumea

Fiecare dintre noi poate să facă lucruri frumoase, să facă lumea mai bună. Vrem să te ajutăm să-ți realizezi visurile și să-ți îmbunătățești stilul de viață. Pașii spre o lume mai frumoasă îți pot părea mici și nesemnificativi, dar cu cât mai mulți pași faci, cu atât mai mult se vede efectul. Dacă ne vom uni puterile, împreună vom schimba lumea. Suntem bucuroși când participanții comunității Oriflame ne povestesc de lucrurile mici, dar importante, pentru că aceste istorii pot să inspire alți oameni spre schimbări. 

Modul nostru de abordare

Obiectivul nostru principal — să fim o companie care respectă pe deplin principiile dezvoltării durabile. Asta înseamnă, că noi trebuie să trăim pe planetă, protejând mediul înconjurător, contribuind la crearea unei societăți unde fiecare om se poate dezvolta. Anume de aceea, noi tindem să fabricăm produse doar din ingrediente naturale care corespund standardelor stricte și normelor ecologice și nu dăunează mediului ambiant. 

Află mai multe

#schimbărifrumoase

Noi credem că acțiunile mici pot duce la rezultate mari. Când le facem împreună, putem schimba lumea.

Află mai multe

Responsabilitate socială

Noi, cei de la Oriflame, am susținut întotdeauna pe cei care își fac visele să devină realitate. Acest principiu se extinde și asupra organizațiilor de caritate, pe care compania le-a angajat încă de la înființarea sa în 1967.