Machiaj
Главная

Cele mai bune sfaturi și trucuri de machiaj pentru tenul matur

Published: 20.12.2023 | Author: Valeria Solonari

Frumusețea evoluează odată cu înaintarea în vârstă, și așa ar trebui să fie și abordarea noastră față de machiaj. Nu este vorba doar despre culorile specifice ale rujului sau nuanțele fardului de ochi (dacă îți place, folosește-le!), ci și despre formulele și tehnici de machiaj pe care ar trebui să le folosești în mod regulat. Descoperă cele mai bune sfaturi de machiaj pentru a pune în valoare pielea matură, sărbătorind fiecare linie și contur cu încredere și eleganță.

Află mai mult

Primerul este obligatoriu

Pe măsură ce anii trec, devine tot mai esențial să pregătiți și să primiți pielea ca pe o pânză prețioasă. Începeți cu Primerul Giordani Gold Serum Boost, o sursă puternică de hidratare îmbogățită cu acid hialuronic, perfectă pentru tenul matur. Acest ingredient nu numai că netezește liniile fine, dar asigură și o aderență perfectă a machiajului.
În schimb, alegeți Waunt Skin Retoucher pentru un efect instant de perfectare a pielii. Această cremă hibridă, laureată a numeroase premii, dispune de tehnologia Hydrosphere, oferind pielii hidratare profundă atât din interior, cât și din exterior. Modul în care îți îngrijești pielea stabilește tonul pentru cât de bine va arăta machiajul tău.

O aplicație fluentă, mai puțin este mai mult.

Nu poți ascunde ridurile, așa că nu încerca, pentru că vei atrage doar mai multă atenție asupra lor. Îngrijește pielea matură cu atenție și cu mișcări delicate de perie. Înlocuiește produsele sub formă de pudră cu alternative pe bază de cremă pentru a evita accentuarea liniilor fine.
Amestecă o picătură de IluSkin Liquid Highlighter cu fondul tău Eternal Glow pentru un finisaj radiant. Utilizează o burete de machiaj umed pentru a estompa, concentrându-te pe tamponare în loc de tragere. Construiește acoperirea treptat acolo unde este nevoie, permițând pielii tale să strălucească pentru un aspect radiant și tineresc.

Plasarea fardului de obraz

Află mai multe

Revitalizați-vă tenul cu poziționarea strategică a blush-ului. Regula "mărul obrajilor" nu este la fel de eficientă odată cu înaintarea în vârstă. În schimb, aplicați Perlele Infuzate cu Ser, puțin deasupra pomeților, amestecând în sus pentru a ridica fața și a conferi un strălucire naturală și plină de viață. Infuzate cu Acid Hialuronic și Ser Youth Reveal, perlele GG sunt ideale pentru tenul matur, deoarece îmbunătățesc luminozitatea, catifelarea și textura pielii.

Ridică și definește sprâncenele

Păstrarea firelor de sprâncene devine crucială odată cu înaintarea în vârstă, deoarece acestea sunt adesea primele care dispar - pensetele nu mai sunt prietenul tău. Folosește creionul pentru sprâncene Giordani Gold cu vârf triunghiular pentru a adăuga definire, concentrându-te pe umplerea zonelor rare. Formula cremoasă și aplicatorul cu pernă de pe ambele capete îl fac ușor de trasat pe arcul natural al sprâncenelor, obținând o formă flatantă și naturală. Finalizează cu un gel pentru fixarea sprâncenelor, dând ochilor tăi un aspect instantaneu ridicat.

Sculptează-ți buzele puternice

Pe măsură ce îmbătrânești, pielea din jurul gurii începe să se ridice, ducând la o linie de buze neuniformă. Ajută la evidențierea și definirea mai bună a buzelor tale cu Creionul de Conturare Giordani Gold, îmbogățit cu ingrediente benefice pentru piele. Poți adăuga un luciu deasupra pentru strălucire și definiție, dar ideal ar fi să nu fie prea dens sau lipicios. Amintește-ți că evitarea anumitor culori odată cu înaintarea în vârstă este un mit, așadar alege orice nuanță de ruj care te face fericită – finisajul depinde pur și simplu de gustul tău.

Colțul de inspirație

Potrivește nuanța rujului cu atmosfera de Ziua Îndrăgostiților
Machiaj
Potrivește nuanța rujului cu atmosfera de Ziua Îndrăgostiților

Găsește nuanța perfectă de ruj pentru Ziua Îndrăgostiților.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты