Alătură-te echipei Oriflame!

Cu o investiție minimă, lipsită de riscuri și o infinită creștere a veniturilor - vei fi capabil de a face reală, viața ce doar cu ceva timp în urmă îți părea doar de vis!

Descoperă

Lumea oportunităților

ARĂȚI MINUNAT
Cu o experienţă de 45 de ani în domeniul îngrijirii pielii, Oriflame oferă o gamă largă de produse inovatoare inspirate din natură şi create conform celor mai noi tehnologii.
Cosmeticele, parfumurile şi accesoriile pe care le producem întotdeauna sunt conform ultimelor tendinţe în frumuseţe şi industria modei. Gama de produse Wellness oferă metode naturale de control a greutăţii şi contribuie la adoptarea unui mod de viaţă sănătos.

CÂȘTIGI BANI
Fiind consultant de frumuseţe poţi câştiga bani imediat. Mărimea venitului şi orarul tău de lucru este stabilit doar de tine. Tu decizi dacă vrei să-ţi construieşti o carieră de succes la Oriflame sau doar să vinzi produsele şi să câştigi un venit suplimentar, acordând acestei ocupaţii atât timp cât considerică este necesar.

TE DISTREZI
Lucrând la Oriflame ai oportunitatea să întâlneşti oameni noi şi interesanţi, îţi faci noi prieteni, te dezvolţi profesional participând la diferite întâlniri, instruiri şi seminare. Împreună cu Oriflame poţi călători în toată lumea şi participa la cele mai importante evenimente organizate de companie.

Pentru înregistrare e necesar să aveți e-mail.

  • E-mailul trebuie prezentat corect deoarece sistemul automat trimite scrisoarea de activare a numărului consultantului.
  • După activarea numărului pe poșta de Consultant va fi trimisă o scrisoare de bun venit din partea companiei Oriflame.
  • După îndeplinirea acestor pași numărul Consultantului este disponibil pentru a plasa comenzile și a înregistra noi consultanți
  • În cazul neîndeplinirii acestor pași numărul consultantului va fi blocat pentru plasarea comenzilor sau înregistrarea noilor consultanți
  • În cazul dacă ați prezentat incorect e-mailul la înregistrare puteți să-l modificați în setările profilului. O nouă scrisoare de activare va fi trimisă pe noul e-mail indicat.
  • Timp de 3 săptămâni după înregistrarea Consultantului e nevoie să fie verificate datele din buletin în secțiunea – Comenzi – Administrarea Datelor Personale.
  • În cazul în care nu vei trece verificarea datelor din buletin numărul consultantului va fi blocat pentru plasarea comenzilor și înregistrarea noilor consultanți.