Skip to main content Skip to main menu Skip to search
Produsele Wellness sunt concepute pentru a te ajuta să începi o viață nouă: să te simți mai bine și să arăți minunat. Iată câteva istorii de succes și multe mii de clienți satisfăcuți din întreaga lume.

Irina Boldova

Russia


„Mi-am schimbat stilul de viață și am slăbit 38 de kg!”


„De când am decis să fac schimbări în viața mea spre bine, produsele Wellness m-au ajutat față de alte programe de pierdere în greutate. Procesul în sine nu a fost prea greu, iar rezultatele obținute s-au dovedit stabile. Acum mă simt în formă, energică, activă și încrezută în mine. Wellness by Oriflame îți mulțumesc pentru aceasta!”

 

 Cholya Kapza și Aicha Batzak

Grecia„Cu susținerea Aicha și shake-urilor Wellness am rezistat ispitei dulce și am slăbit 10 kg în 4 luni. A fost un lucru de echipă!” – Cholya

 

„Mă gândeam că să slăbesc 5 kg este o sarcină imposibilă. Dar după ce am slăbit de 4 ori mai mult m-am simțit renăscută!” – Aicha

 

„Am făcut acest lucru împreună și ne-am format propria noastră echipă de pierdere în greutate cu Wellness!”

 


„Noi am slăbit 32 kg și am devenit mai energici!”

Budeiana

Indonezia


„După înregistrarea Oriflame venitul meu și încrederea în mine au crescut foarte mult, dar am început să uit de sănătatea mea. Am adăugat în kilograme și deseori simțeam oboseală, așa că , am decis să încerc shake-urile Natural Balance am slăbit 18 kg în 3 luni și am câștigat concursul „I Love Wellness” din Indonezia!

 Concluziile mele? Îngrășați portofelul și pierdeți în greutate cu produsele Wellness by Oriflame!”


„Am slăbit 18 kg și mi-am recăpătat sănătatea!”Elena Palchunova

Kazahstan


„Shake-urile și supele Wellness au devenit parte importantă din viața mea pentru ultimii 3 ani, iar acum ocupă la fel un loc important în lista cu produse pentru casă, precum pâinea.

Eu nu mai simt nevoia de gustări sau dulciuri. Îmi place să mă simt sănătoasă, frumoasă și energică. Bucătăria mea și viața mea s-au schimbat spre bine cu Wellness!”

 

„Am slăbit fără nici un efort!”Renata Bredikova

Cehia


„Am slăbit 13 kg și acum sunt gata pentru petrecerile de vară!”


„Am știut întotdeauna că produsele Wellness sunt minunate, dar când le-am adăugat în alimentația mea am fost uimită. Da, am slăbit. Dar cel mai uimitor pentru mine era sentimentul de învingător. Am decis să mă schimb și am făcut-o! acum aștept cu nerăbdare noul sezon de plajă! Întotdeauna mi-am dorit să fiu atractivă și de succes. Și este de necrezut – simt că visul meu a devenit realitate!”

 

Serghei Kazmin

Russia


„Întotdeauna am considerat că câteva kilograme în plus este ceva normal pentru un bărbat de vârsta mea. Dorința de a schimba ceva a apărut doar atunci când am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială și îmi era greu să respir. Shake-urile Natural Balance și programul de pierdere în greutate m-au ajutat și astfel am scăpat de problemele de sănătate. Acum recomand la toți Wellness!”

 

 

„Am slăbit 37 de kg. Acum mă simt fericit, energic și sănătos!”

Marty Fatima 

Indonezia


„Pentru o femeie cu doi copii shake-urile Natural Balance sunt în prezent salvarea. Ele nu doar că m-au ajutat să rămân mereu activă și concentrată, dar, de asemenea mi-au permis să am o stare de bine în timpul activităților zilnice ( de la treburile casnice până la îndeplinirea obligațiilor de Lider Oriflame). un alt moment important: Wellness mi-a oferit un stil de viață sănătos, și mi-a permis să ajung la greutatea și forma ideală. Nu m-am simțit niciodată atât de activă. Cu Wellness by Oriflame am fost capabil să-mi realizez visurile!”


„Am slăbit 9 kg. Shake-urile Natal Balance mi-au schimbat viața!”
Iulia Bahmutskaya

Russia


„Am slăbit 13 kg și mă simt din nou ne 18 ani!”„Recunosc că am adăugat în greutate după nașterea celui de al doilea copil, dar shake-urile Wellness m-au ajutat să revin repede în formă. Am urmat programul de pierdere în greutate și am devenit mai încrezută în mine. Îți mulțumesc Wellness!”