Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Micul dejun Wellness™

Începe diminața cu micul dejun-Wellness™! Începe ziua corect!

De-a lungul mai multor ani dezvoltând produsele Wellness, compania Oriflame este inspirată de visele a milioane de oameni despre sănătate și formă fizică excelentă. La fel ca toate produsele din această categorie micul dejun-Wellness ™ include tot ce e mai bun dezvoltat din știința suedeză și ingrediente naturale de înaltă calitate ce te ajută să te simți bine și să radiezi de sănătate și frumusețe.

 

Începe diminața cu micul dejun-Wellness™! Începe ziua corect! 

Nu este un secret faptul că micul dejun este cea mai importantă masă din zi, pentru că el ne încarcă de putere, energie și furnizează necesarul de microelemente pentru o zi productivă și activă. Cu toate acestea, pe baza cercetărilor științifice s-a constatat că aproximativ 25% din oameni nu iau micul dejun cel puțin o dată pe săptămână sau mai mult, iar 13% nu iau în general micul dejun. Aceste statistici pot fi explicate cu ușurință prin faptul că ritmul de viață modern și graba fără sfârșit nu lasă întotdeauna timp pentru a prepara micul dejun complet și hrănitor. Dar chiar și în acest ritm strâns ar trebui să ne amintim că cu un mic dejun gusto începe nu doar o dimineață bună, dar și o sănătate puternică!
În afară de faptul că micul dejun îți oferă un implus de energie pentru un început productiv de zi, mai există 4 motive întemeiate în favoarea mesei de dimineață:
Controlul greutății: micul dejun nutritiv menține senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce ajută la evitarea supraalimentării în timpul zilei, consecință a creșterii în greutate. 
Prevenirea diabetului: supraalimentarea și obezitatea crește riscul de diabet zaharat de tipul II. 
Prevenirea bolilor de inimă: micul dejun nu numai că ajută la controlul greutății, dar, de asemenea, reduce riscul de boli de inimă. 
Activează activitatea cerebrală: micul dejun corect – înseamnă energie, nu numai pentru corp, ci și pentru creier. Masa de dimineață îmbunătățește memoria și gândirea. 

   

 

   ”Activează activitatea cerebrală: micul dejun corect – înseamnă energie, nu numai pentru corp, ci și pentru creier. Masa de dimineață îmbunătățește memoria și gândirea. ”

 


 

 

«Doar adăugând la micul dejun amestec uscat de shake Natural Balance și complexul Wellness Pack de la Oriflame vei obține un impuls de energie și vei oferi corpului toate substanțele nutritive esențiale», – susține  Elizabeth Nordström, specialist nutriționist și expert catagoria Wellness. 

 

 

Atinge un nou nivel de alimentație sănătoasă

Una din cele mai frecvente probleme legate de alimentația nesănătoasă, cu un indice glicemic ridicat – o creștere bruscă și scăderea nivelului de zahăr din sânge, ceea ce duce la un sentiment de oboseală. Combinația corectă de ingrediente din formula micului dejun Wellness™ de la Oriflame conține un indice glicemic scăzut și un nivel ridicat de proteine, care contribuie la apariția rapidă a unui sentiment de sațietate, menținând nivelul scăzut de zahăr în sânge și, ca urmare, bunăstarea, vitalitatea și productivitatea pe tot parcursul zilei.
În plus, față de un conținut scăzut de indice glicemic și nivelul ridicat de proteine micul dejun Wellness™ conțin omega-3 și astaxantină necesari pentru funcționarea normală a sistemului cardiovascular, creierului, mușchilor, precum și aspectul sănătos și atrăgător al pielii. Formula conține vitamine și minerale care îmbunătățesc sistemul imunitar și energia pentru toată ziua.