Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Schimbă-ți viața cu Wellness

Mai mult decât o gustare sănătoasă și sprijin pentru organism

Wellness by Oriflame este stilul de viață care te va ajuta să arăți grozav și să te simți plin/ă de energie și putere. Create de oamenii de știință suedezi în conformitatea cu standardele europene

de calitate și siguranță, respectă principiile dietei scandinave și asigură dieta zilnică cu micronutrienți esențiali.

O viață activă, sănătoasă și fericită începe cu Wellness!

De ce este important să mănânci corect?

Alimentația sănătoasă și sprijinul intern al organismului au un efect pozitiv asupra aspectului pielii, părului și unghiilor. Aportul regulat de vitamine și minerale asigură corpul cu ceea de ce are nevoie pentru o funcționarea normală, chiar dacă dieta nu este atât de echilibrată pe cât ai dori. Supele sățioase, shake-urile delicioase sunt ușor de introdus în dieta ta ca gustare între mese sau pentru a te încărca de energie când te afli în deplasare. Te vor ajuta să te menții în formă și își vor oferi bucuria de a mânca alimente sănătoase. 

Prin ce este unic Wellness?

Combinăm utilizarea ingredientelor naturale cu cele mai recente progrese științifice cu principiile de fabricație responsabilă și de îngrijire a mediului. Privește videoclipul pentru a afla mai multe despre standardele noastre de calitate și siguranță.

Alege produsul tău Wellness

 
 

Sănătate - nu este numai stare de bine, dar, de asemenea, este și modul în care arăți: piele frumoasă, vitalitate și energie, un zâmbet fericit. Vrei ca sănătatea ta să fie văzută? Cu pachetul wellness, vă veți oferi corpului o doză zilnică de micronutrienți esențiali și antioxidanți care vă vor ajuta să păstrați tinerețea înăuntru și afară. Omega-3, astaxantin, multivitamine și minerale într-un pachețel convenabil — asta se numește «întinerire din interior».

AFLĂ MAI MULTE
 
 

Dorești să crești cantitatea de nutrienți din dieta ta sau cauți un substitut pentru dulciuri și alimente grase? Cu un conținut ridicat de proteine și fibre, shake-urile Natural Balance satisfac ambele nevoi. Vrei o gustare în timpul zilei cu un minim de calorii? Încearcă supele Natural Balance care conțin suficiente proteine și fibre pentru a satisface foamea și a menține masa musculară. Rapid, gustos și sănătos. Obiceiurile sănătoase sunt mai ușoare decât crezi!

AFLĂ MAI MULTE
 
 

Copii care sunt prea selectivi în ceea ce mănâncă, pot duce lipsă de anumiți nutrienți necesari pentru creștere și dezvoltare. Gama Wellness Kids sunt suplimente nutritive sigure și de înaltă calitate, care asigură doza necesară de nutrienți. Copii sănătoși – părinți fericiți!

AFLĂ MAI MULTE
 
 

Ritmul modern al vieții este adesea motivul pentru care preferăm o dietă simplă mai degrabă decât o dietă echilibrată. Cei mai mulți dintre noi nu primesc toți nutrienții de care are nevoie organismul pentru a funcționa optim și a rămâne sănătoși. Suplimentele Wellness by Oriflame te pot ajuta să completezi golurile nutriționale pentru a arăta și a te simți cel mai bine.

AFLĂ MAI MULTE

Beneficiile abonamentului Wellness

Utilizarea regulată a produselor Wellness este benefică nu numai pentru corp, ci și pentru portofel! Programul „Wellness client fidel„ a fost creată pentru cei care cumpără produse Wellness în mod regulat sau cei care intenționează să înceapă o nouă cale către sănătate și frumusețe.

 

MAI MULTE DESPRE ABONAMENT

 

Îmbunătățește-ți rezultatele cu programul Wellness Life+

Mai mult confort cu accesoriile Wellness

 

 

SHAKER ȘI LINGURIȚĂ METALICĂ

 

• Shaker compact pentru prepararea unui cocktail cu spumă aerată, fără bulgări.

• Capac sigur ce menține lichidul în siguranță

• Adaugă 1 lingură de shale și 150 ml de apă și agită bine

 

CUMPĂRĂ

   

SHAKER MULTIFUNCȚIONAL

 

• Cu trei compartimente separate: pentru lichide: (400ml), pentru aditivi alimentari sau gustări (140ml)

și pentru o porție suplimentară de amestecuri uscate (200ml).

Sită pentru omogenizarea pudrelor de shake, pentru shake-uri fine
Poate fi introdus în siguranţă în maşina de spălat vase, congelator şi cuptor cu microunde

 

CUMPĂRĂ

 

Întrebări frecvente:

Există restricții cu privire la câte porții de produse Natural Balance (shake, supă, pudră proteică) poți bea pe zi ?

Produsele Natural Balance (shake, supă, pudră proteică) sunt potrivite pentru diabetici?

Am intoleranță/alergie la alimente. Pot mânca produse Natural Balance (shake, supă, pudră proteică)?

Pot folosi produsele Natural Balance în timpul sarcinii și alăptări?

Este sigur să folosești Wellness Pack (componentele sale), precum și alte suplimente alimentare prezente în portofoliu Wellness, în fiecare zi?

Este sigur să folosești Wellness Pack (componentele sale), precum și alte suplimente alimentare prezentate în portofoliu Wellness, pe tot parcursul anului?

Pot lua Wellness Pack în timpul sarcinii?