Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 Produse în Coș
Points to spend in the

Viziunea noastră

Implementarea principiilor dezvoltării durabile

Suntem printre primii care au început să folosească extractele naturale în compoziția produselor de îngrijire a pielii și suntem întotdeauna în căutarea resurselor naturale regenerabile. Deși am atins multe realizări, suntem conștienți că avem în față un drum lung și pentru atingerea obiectivelor noastre avem încă multe de făcut.  Oriflame identifică 3 direcții importante ale dezvoltării durabileOameni de succes

Ne dorim foarte mult să ajutăm oamenii să-și realizeze scopurile. Cu ajutorul angajaților, consultanților, furnizorilor, clienților și comunităților pe care le creăm putem ajuta oamenii să atingă succesul. 

Produse de calitate

Noi vrem să oferim frumusețe și prosperitate, dezvoltând produse conform celor mai înalte standarde sociale, etice și ecologice.

O planetă prosperă

Să respectăm cerințele ecologice nu doar în propriile activități, dar și în toate celelalte etape de creare, producere și transportare a producției noastre. Principalele noastre obiective sunt utilizarea maximă a resurselor regenerabile și a materialelor ecologice, reducerea emisiilor în atmosferă și apă, precum și reducerea cantității de deșeuri.