Skip to main content Skip to main menu Skip to search

#schimbărifrumoase

Pașii către schimbare

Proiectele noastre au o influență mare, la Oriflame își construiesc o carieră 6 000 de angajați și 3 milioane de consultanți  din 60 țări. Iată doar câteva exemple cum ne străduim să reducem influența negativă a producției noastre asupra mediului ambiant și să schimbăm viața oamenilor.

Îngrijirea complexă EcoBeauty

Seria  Ecobeauty este creată folosind ingrediente naturale sau ingrediente organice certificate. Produsele acestui brand nu conțin siliconi, uleiuri minerale sau arome sintetice. De asemenea crema hidratantă de zi, crema de îngrijire  Ecobeauty și crema de netezire pentru pielea din jurul ochilor Ecobeauty au primit certificatul Fairtrade®. În afară de aceasta, brandul certificat Ecocert, Comunitatea veganilor și Consiliul pentru protecția pădurilor. Această serie nu doar are grijă de pielea ta — ea îți schimbă viața. Fermele, care ne furnizează uleiul de cocos pentru EcoBeauty,  oferă venitul din vânzări în lupta pentru drepturile femeilor,  pentru educația despre biodiveristate, agricultura ecologică și managementul naturii.

Particulele de exfoliere

În compoziția scruburilor noastre sunt microparticule biodegradabile de origine naturală, care nu dăunează mediului ambiant. De ce? Noi vrem să păstrăm resursele de apă curate și sigure.

Panourile solare și standardele LEED

La întreprinderea noastră din  Rourke (India) se folosesc panourile solare, care ajută la reducerea consumului de energie electrică. Această întreprindere, la fel ca Complexul nostru de producție și logistică din Noginsk au primit Certificatul de Aur LEED. Acest certificat confirmă că întreprinderile noastre sunt proiectate și construite ținând cont de standardele dezvoltării durabile.

Contribuția pentru păstrarea resurselor

În anul 2017, 97% din hârtia necesară cataloagelor noastre a fost produsă din lemn certificat— ceea ce înseamnă că materiile prime sunt obținute prin metode care împiedică degradarea pădurilor și epuizarea resurselor forestiere. Am refuzat să aruncăm 99% din deșeurile de producție.  În anul  2018, 100% din energia electrică utilizată a fost obținută din surse regenerabile.