Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Calcularea Bonusului de Performanță

1. Calculează Discountul de performanță pe care îl primești pentru prima linie - înmulțește valoarea netă a comenzii din prima linie cu 10%.
2. Calculează câte Puncte Bonus ai comandat.
3. Determină numărul total de Puncte Bonus pentru Grupul tău personal, adunând Punctele tale Bonus și Punctele Bonus ale Clienților VIP și Partenerilor de Brand din Grupul tău personal. Folosește tabelul de conversie a punctelor bonus pentru a afla nivelul bonusului echipei tale.
4. La Punctele Bonus ale fiecărui Client VIP și Partener de Brand din prima linie și ale Grupurilor personale ale acestora și folosește tabelul de conversie pentru a converti Punctele Bonus în nivelul de performanță al echipei.
5. Se scade nivelul fiecărui Client VIP și Partener de Brand din nivelul tău de performanță. Diferența reprezintă nivelul Bonusului de Performanță pe care îl poți obține la comenzile de grup ale Clienților VIP și Partenerilor de Brand din prima linie. Înmulțește acest rezultat cu Volumul de afacere (BV) al  Clienților VIP și Partenerilor de Brand din prima linie și al Grupurilor personale ale acestora.
6. Compară Discountul de performanță calculat pentru prima ta linie cu Bonusul de performanță calculat pentru comenzile de grup. Deoarece câștigi întotdeauna suma cea mai mare, dacă Discountul de performanță calculat pentru prima linie este mai mare decât Bonusul de performanță calculat
pentru comenzile de grup, suma pe care o câștigi va fi cea cu valoarea mai mare.
 
Exemplu:
 
Acest exemplu ilustrează cum îţi poţi creşte câştigurile, invitând cinci oameni să devină Parteneri de Brand şi explicându-le cum să achiziţioneze produse. În exemplul de mai jos, fiecare nou Partener de Brand achiziţionează produse în valoare de 100 Puncte Bonus, la fel poţi face şi tu.