Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Centrul de asistență
  3. Abonament anual, profilul meu, BCM
  4. Bonus de performanță și Discount de Performanță pentru Partenerii de Brand

Bonus de performanță și Discount de Performanță pentru Partenerii de Brand

Atunci când inviţi alţi oameni să devină Parteneri de Brand şi Clienți VIP, echipa ta se va extinde și îți poate crește și potențialul de câștig.
Poţi obţine un Discount de performanță de 10% din prima linie sau Bonus de performanţă între 3% şi 23% din achiziţiile grupului tău, câștigând suma cea mai mare dintre cele două.

Pentru a fi eligibil pentru Bonusul de Performanță trebuie să ai 100 Puncte Bonus obligatorii, pe care le poți atinge fie exclusiv din comanda personală, fie 50 Puncte Bonus din comanda personală și 50 Puncte Bonus din comenzile Clienților VIP sponsorizați de tine direct, ori de câte ori plasează comandă.
 
Bonusul de performanţă este determinat de trei factori:
1. Punctele Bonus:
Punctele Bonus (BP) sunt alocate fiecărui produs Oriflame în funcţie de preţul acestuia. Produsele cu preţuri mai
ridicate şi seturile au alocate mai multe Puncte Bonus. Punctele Bonus obţinute prin achiziţiile personale şi ale tuturor celor din Grupul tău Personal* sunt cumulate pe parcursul fiecărui catalog. Totalitatea Punctelor Bonus determină nivelul Bonusului de Performanţă la care te califici la finalul fiecărui catalog. Punctele Bonus determină nivelul Bonusului de performanţă, conform tabelului de mai jos.

*Grupul tău personal este format din toți Partenerii de Brand și Clienții VIP sponsorizați direct de tine, precum și din Partenerii de Brand și Clienții VIP pe care aceștia îi sponsorizează - dar nu și Partenerii de Brand care au atins nivelul 23% sau liniile lor descendente

2. Bonus de performanță:

Poți câștiga 3%-23% Bonus de performanță din comenzile Grupului tău personal. Întotdeauna câștigi cea mai mare sumă atunci când compari 10% Discountul de performanță pe valoarea netă a comenzilor Partenerilor de Brand și Clienților VIP sponsorizați direct de tine (prima ta linie**) și Bonusul de performanță de 3-23% pe totalul comenzilor grupului tău din Volumul de afacere. Discountul de performanță de 10% din prima ta linie îți asigură câștiguri puternice și previzibile din recrutarea și activarea de noi Clienți VIP și Parteneri de Brand la început*** .
Pe măsură ce echipa ta începe să crească în adâncime, poți în schimb să câștigi Bonusul de Performanță de 3-23% din totalul Comenzilor de Grup calculate în funcție de Volumul de Afacere.
 
**Partenerii de Brand și Clienții VIP pe care îi sponsorizezi direct sunt Partenerii de Brand din prima linie. Partenerii de Brand din prima linie sunt grupați în niveluri.
Astfel, Partenerii de Brand sponsorizați de tine în prima linie se numesc al doilea nivel, cei sponsorizați de al doilea nivel sunt al treilea nivel și așa mai departe. 
***Toți Partenerii de Brand existenți la final de campanie 4 vor fi Parteneri de Brand începând cu campania 5.
 
3. Valoarea netă a comenzii și Volumul de Afacere****:
 
Valoarea netă a comenzii se referă la valoarea produselor la Prețul din catalog minus 30% Reducerea Imediată, minus TVA. Valoarea Bonusului de performanță pe prima linie va fi calculată ca procent din Valoarea netă totală a comenzii.
Volumul de afaceri (BV) reprezintă valoarea produselor la Prețul din catalog din care se scade Reducerea imediată (30%), TVA. Valoarea Bonusului de performanță pentru comenzi de grup va fi calculată ca procent din BV total. Unele produse au BV redus sau nu au BV, de exemplu Instrumente de vânzare și Accesorii, aceste diferențe pot fi găsite pe site-ul Oriflame.

****Nu se acordă Discount de performanță pentru produsele fără Puncte Bonus, de exemplu, taxe, materiale tipărite și mostre.