Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Discount de performanță pentru Clienti VIP 10%

Recomandările Clienților VIP sunt recompensate!

Vei primi o reducere de Client VIP de 10% (calculată la valoarea netă a comenzii, adică preț de catalog, minus discount (30%), minus TVA) la comenzile personale de la fiecare comandă a Clienților VIP de primă linie.
 
Discountul de Client VIP este transferat în contul tău imediat după ce persoana recomandată achită comanda plasată si ori de câte ori persoana va plasa o comandă viitoare.
 
Discountul îl poți utiliza pentru a plăti comenzi ulterioare în perioada de catalog curentă și în cele trei perioade de catalog următoare, până la maximum 50% din valoarea achiziției.
 
Suma totală utilizată pentru a plăti o singură comandă nu poate depăși 50% din valoarea acesteia. 
În cazul în care suma acumulată depășește 50% din valoarea comenzii, surplusul rămâne în portofelul virtual pentru a fi utilizat pentru achiziții ulterioare la Oriflame.
 
Ai posibilitatea să câștigi mai mult prin distribuirea linkului tău personal de recomandare. Îl vei găsi pe pagina principală a contului tău Oriflame.
De asemenea, poți distribui linkuri direct către lista de produse recomandate prin intermediul meniului "Afacerea mea - Instrumente de business - Gestionează listele de cumpărături" din contul tău sau poți distribui produsul preferat din pagina produsului, iar noul Client VIP când se va înscrie, îți va fi alocat ție.
 
Poți verifica oricând sumele acumulate în portofelul tău Oriflame.