Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Reducerea suplimentară pentru Clienții VIP

20% Reducere suplimentară este o reducere calculată la prețul de catalog, transferată în contul Clientului VIP după achitarea comenzii și utilizată pentru plata cumpărăturilor ulterioare. Fiecare Client VIP primește o reducere suplimentară în portofelul său de 20% din valoarea produselor din comanda sa (cu excepția taxelor, a materialelor tipărite, a mostrelor, a cataloagelor și a materialelor de prospectare).
 
Reducerea suplimentară este calculată automat după ce comanda este achitată în sistem. Suma totală folosită pentru plata unei singure comenzi nu poate depăși 50% din valoarea acesteia. În cazul în care fondurile acumulate depășesc 50% din valoarea comenzii, surplusul rămâne în portofel pentru a fi folosit pentru achiziții ulterioare la Oriflame.
 
Reducerea suplimentară este valabilă în perioada de catalog în care a fost generată și pentru trei perioade de catalog ulterioare. Vei primi o notificare în contul tău atunci când fondurile ajung în portofel sau când acestea sunt aproape de expirare.
 
La prima comandă, Clientul VIP beneficiază de o reducere de Bun Venit de 15%, dar reducerea suplimentară pentru această comandă este calculată tot din prețul original integral al produselor.
 
Pentru a-ți verifica soldul, accesează portofelul virtual Oriflame.