Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Portofel virtual Oriflame

Portofelul virtual Oriflame este un cont electronic pentru Clienții VIP și Partenerii de Brand, unde sunt alocate toate fondurile Oriflame (reducerea suplimentara doar pentru Clienții VIP).
 
Poți verifica suma colectată în Portofelul tău în contul Oriflame pe site-ul web și în aplicație.
 
Ce înseamnă "sold disponibil"?
 
Soldul disponibil este suma din Portofelul tău pe care o poți folosi pentru următoarele tale cumpărături la Oriflame. Soldul este actualizat automat după fiecare achiziție efectuată de tine sau de clienții VIP de primă linie/Partenerii de Brand. Datorită acestui lucru, vei ști întotdeauna exact câți bani ai disponibili.
 
Ce este o sumă de portofel care expiră?
 
Nu uita că sumele acumulate în portofel pot fi utilizate în cadrul campaniei în care au fost obținute și în următoarele trei. Nu întârzia să le folosești, deoarece după perioada menționată mai sus, fondurile vor fi pierdute.
 
Poți verifica oricând cât de multe fonduri ai în portofel și timpul de utilizare a acestora în contul tău Oriflame pe site și în aplicație.
 
NUMAI PENTRU CLIENȚII VIP

Ce reducere ajunge în portofelul meu Oriflame (reducere suplimentară)? 

Reducerea suplimentară este o reducere calculată la prețul de catalog, transferată în portofel și disponibilă pentru a fi utilizată la cumpărăturile ulterioare. Fiecare client VIP primește o reducere suplimentară în portofelul său de 20% din valoarea produselor din comanda sa (cu excepția taxelor, a materialelor tipărite, a mostrelor și a materialelor de prospectare și a cataloagelor).
 
Reducerea suplimentară este calculată automat după ce comanda este achitată.
Suma totală utilizată pentru plata unei singure comenzi nu poate depăși 50% din valoarea acesteia. În cazul în care fondurile acumulate depășesc 50% din valoarea comenzii, surplusul rămâne în portofel pentru a fi folosit pentru achiziții ulterioare la Oriflame.
 
Reducerea suplimentară este valabilă în perioada de catalog în care a fost generat și pentru trei perioade de catalog ulterioare. Vei primi o notificare în contul tău atunci când sumele ajung în portofel sau când acestea sunt aproape de expirare.
 
La prima comandă, clienții VIP beneficiază de o reducere inițială de 15%, dar reducerea suplimentară pentru această comandă este calculată tot din prețul original integral al produselor.
 
Pentru a vă verifica soldul, accesează portofelul virtual Oriflame din meniul principal de pe site. În aplicația Oriflame, poți vedea, de asemenea, soldul tău curent în meniul principal al profilului tău, în secțiunea Portofel virtual Oriflame.