Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Centrul de asistență
  3. Abonament anual, profilul meu, BCM
  4. Care sunt beneficiile Planului de Succes pentru Partenerii de Brand?

Care sunt beneficiile Planului de Succes pentru Partenerii de Brand?

Avem vești minunate pentru tine!  

De mai bine de jumătate de secol, Oriflame le oferă oamenilor posibilitatea de a face o schimbare pozitivă în viața lor prin utilizarea, recomandarea și vânzarea de produse de înfrumusețare și Wellness de înaltă calitate.

În 2024 vom face următorul pas, vom consolida oportunitatea de afaceri actuală și vom îmbunătăți și mai mult planul de recompensare pe care îl vom numi Beauty Community Model!
De ce suntem încântați de acest lucru?

1. Poți invita clienții să se înregistreze în Oportunitatea pentru Partenerii de Brand  și să primească recompense atractive pentru că își fac cumpărăturile la noi cu  – 30% reducere imediată  la fiecare comandă indiferent de valoarea comenzii. ⭐

2. Invitând clienți noi, la plasarea de către aceștia a primei sale comenzi în valoare de 500 lei și mai mult, primești 100 lei în portofel, după ce ei vor achita prima lor comandă (dar nu mai mult de 10 nou veniți/campanie).

3. Noii Parteneri de Brand au posibilitatea de a avea un start fulminant cu bonusuri suplimentare pentru o dezvoltare rapidă și opțiunea de a experimenta prima lor conferință Oriflame! 🤩
4. Dacă te decizi să atingi titluri mai înalte, poți fi recompensat cu bonusuri Oriflame mai mari! 🥳

5. Câștigi un discount de performanță de 10% la comenzile partenerilor de brand și clienților VIP sponsorizați direct de tine sau un bonus de performanță de 3-23% din achizițiile grupului tău. Câștigi întotdeauna cea mai mare sumă!

6. Conferințe internaționale - Explorează lumea cu Oriflame, calificându-te pentru conferințe internaționale prin obținerea unor titluri superioare.

7. Ofertă livrare gratuită - cea mai convenabilă metodă de livrare pentru tine atunci când achiziționezi un produs marcat în catalog ca fiind "livrare gratuită" sau pe pagina dedicată pe website pentru produsele selectate cu ofertă livrare gratuită. 🚛

Suntem foarte mândri să îți prezentăm Beauty Community Model, care este cu adevărat UNIC pe piață - o oportunitate modernă de top în industrie, care este activată digital și oferă câștiguri competitive! Facem acest pas al schimbării pentru a-ți susține și mai bine afacerea, astfel încât să poți atinge noi titluri, iar împreună putem face din 2024 un an cu adevărat remarcabil! Solidaritatea, spiritul și pasiunea noastră vor face ca această călătorie comună să fie distractivă, plină de satisfacții și interesantă!

Planul este valabil începând cu 26 martie 2024.