Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Centrul de asistență
  3. Abonament anual, profilul meu, BCM
  4. Care sunt beneficiile Oportunității de Client VIP?

Care sunt beneficiile Oportunității de Client VIP?

Noua Oportunitate de Clienti VIP, care va face experiența de a fi client Oriflame și mai satisfăcătoare!

De ce ar trebui să te bucuri?

În calitate de client VIP Oriflame:

1. Primești o reducere imediată de bun venit de 15% la plasarea primei comenzi.! ⭐

2. Primești o reducere de bun venit suplimentară în valoare de 60 de lei dacă prima ta comandă este de 500 de lei sau mai mult.

3. Primești 20% reducere suplimentară la toate comenzile tale. 🤩

Suma este colectată în Portofelul Oriflame după confirmarea comenzii și este utilizată pentru achiziții ulterioare (până la maximum 50% din valoarea acestora) în perioada de catalog curentă și în cele trei perioade de catalog următoare.

3. Primești Discount de client VIP la comenzile tale personale prin partajarea cu prietenii! Beneficiezi de un discount de client VIP de 10%* la fiecare achiziție efectuată de prietenii care se înscriu în Oportunitatea de Clienți VIP. 🥳

* Discountul de clienti VIP de 10% se bazează pe valoarea netă a comenzii, ceea ce înseamnă prețul clientului minus TVA-ul aplicabil și alte taxe.

4. Ofertă livrare gratuită - cea mai convenabilă metodă de livrare pentru tine atunci când achiziționezi un produs marcat în catalog ca fiind "livrare gratuită" sau pe pagina dedicată pe website pentru produsele selectate cu ofertă livrare gratuită. 🚛

Invită-ți prietenii să cumpere produse Oriflame cu înregistrare gratuită și lasă-i să se bucure imediat de toate oportunitățile pentru clienti VIP!

5. Primești recompense din programul Gamification utilizând aplicația Oriflame.