Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Centrul de asistență
  3. Abonament anual, profilul meu, BCM
  4. Cum să avansezi din Client VIP în Partener de Brand?

Cum să avansezi din Client VIP în Partener de Brand?

Pentru a avansa din Client VIP în Partener de Brand si pentru a avea beneficiile Partenerului de Brand, accesează Paginile mele -> Schimbă statutul în Partener de Brand și apasă pe Avansează.

Vei obține acces la beneficiile Partenerului de Brand, unde vei putea câștiga discounturi la comenzile plasate de persoanele din comunitatea ta, te vei putea califica pentru premii în bani și excursii internaționale la conferințe de afaceri.
Începe să lucrezi cu Oriflame folosind un program de implementare unic și instrumente digitale moderne.

După plata taxei de 200 MDL pentru deblocarea accesului la beneficiile Partenerului de Brand, statutul va fi modificat pe pagina de profil. Taxa poate fi achitată ca o comandă separată sau poți plasa prima comandă în calitate de Partener de Brand cu taxa inclusă în factură.
 
Toți Partenerii de Brand existenți la finalul campaniei 4 2024, vor fi considerați Parteneri de Brand începând cu campania 5 2024. Începând cu campania 9 2024, la aniversarea anului de la înscriere (1,2,5...) va trebui plătită o taxa de aniversare pentru păstrarea beneficiilor anuale pentru Partener de Brand în valoare de 150 MDL.